Het verhaal van onze klanten

Fabian van der Holst

Het Fit for Life programma heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten, het trainen te zien als een leuke bezigheid en mijn voedingspatroon te veranderen. Om zo minder suiker en meer gezond voedsel te eten. Echt een verandering van levensstijl!

lees meer

Dagmar Duijkers

“Mijn lichaam is veranderd, ik ben sterker en mijn lijf voelt soepeler en lichter. Mijn huid is zachter, allemaal pluspunten wat mij weer stimuleerde om zo te genieten van het Fit for Life programma. Door het volgen van dit programma slaap ik beter, heb ik energie voor 10 en houd ik het sporten steeds beter vol. Ik merk dat ook mijn conditie is verbeterd.”

lees meer

Mikayil Schouten

"Inmiddels kan ik zeggen dat ik mijn doelstellingen ruimschoots gehaald heb en lekkerder dan ooit in m’n vel zit! De oude doelstellingen hebben ruimte gemaakt voor nieuwe uitdagingen en zelfs Corona heeft mij niet weerhouden te bereiken wat ik nodig had. Integendeel juist. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met mijn keuze en de weg die ik ingeslagen ben! "

lees meer

Evelien Schalks

"Eind september 2019 stond er een hele andere dame voor de spiegel dan nu. Nu zie ik een mooie afgeslankte dame vol met zelfvertrouwen en durf mezelf weer aan te kijken en volop te genieten van alle kleine dingen. Mijn doelen heb ik dik en dubbel bereikt. Die 10 kg is zelfs bijna 17 kg geworden en hier ben ik super trots op!!"

lees meer

Gülcan Atalay

"Ik ben nu een jaar bezig en ben zeer tevreden hoe ik tot nu toe begeleidt ben door mijn coach. Voordat ik begon aan het programma woog ik rond de 98 kg, na 3 maanden woog ik 93 kg en 9 maanden later ben ik nu 72 kg. Qua kleding ben ik van maat XXL naar maatje M gegaan. Ben lichamelijk en geestelijk zo veranderd, kan weer genieten van mijn leven! "

lees meer

Peter van Andel

"Als ik bedenk over hoeveel overtollig gewicht ik dagelijks meesjouwde, dan is het niet verwonderlijk dat ik nu makkelijker beweeg. Ik was 40 kilo te zwaar, daar zijn inmiddels al aardig wat kilo’s vanaf! Het rondsloffen is veranderd in stevig doorstappen. Ik heb meer energie en kan weer meer dingen aanpakken."

lees meer

Rogier Kooper

"Mijn coach weet mij wekelijks te motiveren zodat ik mijn doelstellingen haal. De variërende trainingen van mijn coach, de voedingsadviezen en het wekelijkse persoonlijke contact heeft mij gemotiveerd om gezonder te eten, meer te bewegen, en positiever in het dagelijks leven te staan"

lees meer

Nienke Reyneveld

"Mijn coach heeft mij stap voor stap begeleidt en aangespoord. Nu een jaar later, en meer dan 20 (!) kilo lichter, heb ik veel meer energie en vind mezelf weer een leuke vrouw! Ik heb nu zoveel meer positieve energie. Dat werkt ook door op de mensen om me heen en op mijn werk. Ik heb zelfs een nieuwe liefde gevonden!"

lees meer

Henk Lemckert

"Mijn spierkracht in armen en benen is fors toegenomen, ik blijf goed op gewicht, het cholesterol % is gedaald en nu werken we ook hard aan de mobiliteit van die scheve schouders. Mijn buik is verdwenen, ik sta rechter en fitter in het leven en train zelfs voor de Urban Trail!" .

lees meer

Richard en Ina Banis

"We houden van het goede leven, lekker eten en een lekker biertje of wijntje. Die omslag was moeilijk te maken. Nu zitten we in een patroon waarin we haarfijn weten hoe, wat en wanneer we eten. Zelfs zonder erbij na te denken. De menu’s worden tegenwoordig uitgeprint en dienen niet langer meer als leidraad maar als boodschappenlijst!”

lees meer

Madelon Noltee-Sewalt

“De opoffering is het me meer dan waard geweest. Ik voel me nu gewoon heel goed. Ik ben 20 kilo afgevallen en voel me veel fitter. Ik kan weer leuke kleren aan, lekker shoppen in leuke winkels. Maar dat ik me weer vrolijk voel, dat ik weer overal zin in heb, dat is het beste van wat er dit jaar gebeurd is.”

lees meer

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.