Nicole Jannink

Ik ben begin december begonnen met trainen bij Personal Fitness Nederland in Leidschendam. Ik was voor die tijd zelf al 17 kilo afgevallen en wilde dit doorzetten met een stok achter de deur en goede sportbegeleiding.Toen ik op Facebook een advertentie zag heb ik gelijk gebeld, een intakegesprek gepland en gelijk besloten om hiermee te starten.

Het gesprek met Winod was heel fijn en hij gaf me in de intake eigenlijk gelijk het gevoel dat we dit samen heel goed zouden kunnen oppakken. Ik had vertrouwen in de methode van PFN die mij tijdens de intake is uitgelegd en daarnaast is de combinatie van de wekelijkse 1 op 1 training en de mogelijkheid om 2 keer per week een groepstraining te doen voor mij ideaal. Ik train eigenlijk thuis nooit met de materialen die ik gekregen heb, ik gebruik de dagen thuis om te gaan hardlopen.

Daarnaast is het wekelijkse weegmoment is voor mij een enorme stok achter de deur en daarnaast geeft ook het wekelijkse praatje over hoe het gaat en wat ik die week heb gelezen in mijn werkboek me veel motivatie.

Mijn doelen zijn tweeledig. Het eerste doel is het aantal kilo’s dat ik wil afvallen. Mijn coach en ik hebben dat doel gezet op een totaal van 55 kilo en inmiddels ben ik al 43 kilo kwijt! We hebben dus nog een stukje te gaan, maar ik ben al enorm blij dat ik met de hulp van Winod zoveel ben afgevallen.

Daarnaast was het mijn doel om fitter en sterker te worden. Ik wilde 10 kilometer kunnen hardlopen. Dat doel heb ik inmiddels bereikt en aankomende zondag ga ik voor het eerst meedoen aan een hardloopevenement.

Het Fit for Life programma geeft me zoveel handvatten om dit tot een goed einde te kunnen volbrengen. De wekelijkse lessen in het werkboeken de begeleiding van Winod haal ik niet alleen mijn motivatie uit, maar ik leer er ook nog steeds dingen van.

Zo ben ik nu heel erg aan het leren om sporten los te zien van het eetpatroon. De reden waarom afvalpogingen in het verleden mislukten, was omdat ik, zodra ik wat minder goede keuzes maakte in het eten, ik ook niet meer ging sporten. Inmiddels kan ik dat beter los van elkaar zien. Sporten doe ik omdat het me een heel fijn gevoel geeft, het ontspant me. En als ik met mezelf heb afgesproken om te gaan sporten en ik kom die afspraak na, dan voel ik me veel beter over mezelf en zit ik lekkerder in mijn vel.

Voorlopig heb ik nog 8 maanden te gaan en daar kijk ik naar uit. Ik hoop dat ik, nadat ik mijn doel heb behaald (waar nu nog vooral de focus op ligt), ik ook nog een aantal maanden de tijd heb om te stabiliseren enom te leren welke keuzes ik kan maken, zonder dat dat gevolgen heeft voor mijn gewicht en het sporten.

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.