Het verhaal van onze klanten

Laat je inspireren door deze bijzondere verhalen van onze klanten! Ze hebben stuk voor stuk keihard gewerkt om hun doelen te bereiken en we zijn dan ook supertrots dat ze hun ervaring met ons wilden delen. Dank jullie wel!

Fleur Rolfes

Nu bijna 10 maanden verder sinds mijn start van het Fit for Life programma ben ik ruim 20 kilo kwijt. Ik voel mij weer fijn en gelukkig in mijn vel en vind het heerlijk om te sporten. Ik sport nu het liefst 4 keer per week, ik had dit 10 maanden geleden nooit gedacht. Ook is door het Fit for Life programma mijn eetpatroon veranderd, ik ben zeer tevreden!

Lees meer

Mikel Duivesteijn

Ik ben zeer tevreden met het Fit for Life programma want mijn fitheid is terug! Alles in het leven is weer iets makkelijker. Het was precies de stok achter de deur die ik hoopte en de trainingen hebben mijn sportmotivatie weer teruggebracht! Ik ben ook nog eens meer dan 10 kilo afgevallen en….ik fiets tegenwoordig vrolijk rond op de 6e versnelling!

Lees meer

Elly Gardien

De persoonlijke aandacht van de coaches en hun enthousiasme, kennis en persoonlijke ontwikkeling, maakt dat ik mij thuis voel, gezien en gehoord word, erkend en word geholpen mijn grenzen beter te herkennen en op de juiste manier ermee om te gaan. Dat het oké is!  Mijn resultaat tot nu toe is dat ik mij fitter voel, krachtiger ook mentaal. En mijn levensvreugde weer ervaar. Dank jullie wel!

Lees meer

Nicole Jannink

De reden waarom afvalpogingen in het verleden mislukten, was omdat ik, zodra ik wat minder goede keuzes maakte in het eten, ik ook niet meer ging sporten. Inmiddels kan ik dat beter los van elkaar zien. Sporten doe ik omdat het me een heel fijn gevoel geeft, het ontspant me. Ik voel me veel beter over mezelf en zit lekkerder in mijn vel.

Lees meer

Edwin van Dalfsen

Ik heb door het sporten en de veranderingen in mijn eetpatroon mijn doel om af te vallen behaald, ik ben nu ruim 40 kilo kwijt! Ik voel me veel energieker en geniet van alle positieve aandacht. De coaching en positieve aanmoedigingen van Winod hebben me hiermee enorm geholpen!

Lees meer

Kevin Moll

Ik ben erg tevreden met mijn trainer omdat hij duidelijk doelen stelt en erg behulpzaam is in zowel het sporten en het voedingsprogramma. Ik ben nu bijna 10 maanden bezig en dat ik dit resultaat zou behalen in zo korte tijd had ik niet verwacht. Erg bedankt voor de toevoeging aan m’n leven, en een extra bedankje aan Thomas!

Lees meer

Martin en Kristina

Personal Fitness Nederland demonstrated that a focussed programme (Fit for Life) can result in both a weight loss and condition improvement. You need to keep paying attention to your lifestyle if you want to stay fit and healthy!

Lees meer

Susan Mathijsen

Ik heb mijn doelen meer dan bereikt! Ik ben 26 kg afgevallen en ben fysiek fit en mentaal stabiel. Maar belangrijker…het is mijn nieuwe levensstijl geworden. Ik ben minder streng voor mezelf dan in de eerste maanden. Ik geniet ook van dagen dat ik bijvoorbeeld een festival of feestje heb en sta mezelf dan ook toe om bijvoorbeeld een biertje te drinken.

Lees meer

Isabella Vonck

Het Fit for Life programma heeft mij echt geholpen mijn mindset te veranderen waardoor ik veel actiever ben geworden en gezonder ben gaan leven. Ik ben bewustere voedingskeuzes gaan maken, maar heb ook geleerd dat ik niet te streng voor mezelf hoef te zijn. Ik voel mij fitter en gemotiveerder om elke dag extra te bewegen!

Lees meer

Fabian van der Holst

Het Fit for Life programma heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten, het trainen te zien als een leuke bezigheid en mijn voedingspatroon te veranderen. Om zo minder suiker en meer gezond voedsel te eten. Echt een verandering van levensstijl!

Lees meer

Dagmar Duijkers

Mijn lichaam is veranderd, ik ben sterker en mijn lijf voelt soepeler en lichter. Mijn huid is zachter, allemaal pluspunten wat mij weer stimuleerde om zo te genieten van het Fit for Life programma. Door het volgen van dit programma slaap ik beter, heb ik energie voor 10 en houd ik het sporten steeds beter vol. Ik merk dat ook mijn conditie is verbeterd.

Lees meer

Mikayil Schouten

Inmiddels kan ik zeggen dat ik mijn doelstellingen ruimschoots gehaald heb en lekkerder dan ooit in m’n vel zit! De oude doelstellingen hebben ruimte gemaakt voor nieuwe uitdagingen en zelfs Corona heeft mij niet weerhouden te bereiken wat ik nodig had. Integendeel juist. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met mijn keuze en de weg die ik ingeslagen ben!

Lees meer

Evelien Schalks

Eind september 2019 stond er een hele andere dame voor de spiegel dan nu. Nu zie ik een mooie afgeslankte dame vol met zelfvertrouwen en durf mezelf weer aan te kijken en volop te genieten van alle kleine dingen. Mijn doelen heb ik dik en dubbel bereikt. Die 10 kg is zelfs bijna 17 kg geworden en hier ben ik super trots op!!

Lees meer

Gülcan Atalay

Ik ben nu een jaar bezig en ben zeer tevreden hoe ik tot nu toe begeleidt ben door mijn coach. Voordat ik begon aan het programma woog ik rond de 98 kg, na 3 maanden woog ik 93 kg en 9 maanden later ben ik nu 72 kg. Qua kleding ben ik van maat XXL naar maatje M gegaan. Ben lichamelijk en geestelijk zo veranderd, kan weer genieten van mijn leven!

Lees meer

Peter van Andel

Als ik bedenk over hoeveel overtollig gewicht ik dagelijks meesjouwde, dan is het niet verwonderlijk dat ik nu makkelijker beweeg. Ik was 40 kilo te zwaar, daar zijn inmiddels al aardig wat kilo’s vanaf! Het rondsloffen is veranderd in stevig doorstappen. Ik heb meer energie en kan weer meer dingen aanpakken.

Lees meer

Rogier Kooper

Mijn coach weet mij wekelijks te motiveren zodat ik mijn doelstellingen haal. De variërende trainingen van mijn coach, de voedingsadviezen en het wekelijkse persoonlijke contact heeft mij gemotiveerd om gezonder te eten, meer te bewegen, en positiever in het dagelijks leven te staan.

Lees meer

Nienke Reyneveld

Mijn coach heeft mij stap voor stap begeleidt en aangespoord. Nu een jaar later, en meer dan 20 (!) kilo lichter, heb ik veel meer energie en vind mezelf weer een leuke vrouw! Ik heb nu zoveel meer positieve energie. Dat werkt ook door op de mensen om me heen en op mijn werk. Ik heb zelfs een nieuwe liefde gevonden!

Lees meer

Henk Lemckert

Mijn spierkracht in armen en benen is fors toegenomen, ik blijf goed op gewicht, het cholesterol % is gedaald en nu werken we ook hard aan de mobiliteit van die scheve schouders. Mijn buik is verdwenen, ik sta rechter en fitter in het leven en train zelfs voor de Urban Trail!

Lees meer

Richard en Ina Banis

We houden van het goede leven, lekker eten en een lekker biertje of wijntje. Die omslag was moeilijk te maken. Nu zitten we in een patroon waarin we haarfijn weten hoe, wat en wanneer we eten. Zelfs zonder erbij na te denken. De menu’s worden tegenwoordig uitgeprint en dienen niet langer meer als leidraad maar als boodschappenlijst!

Lees meer

Madelon Noltee-Sewalt

De opoffering is het me meer dan waard geweest. Ik voel me nu gewoon heel goed. Ik ben 20 kilo afgevallen en voel me veel fitter. Ik kan weer leuke kleren aan, lekker shoppen in leuke winkels. Maar dat ik me weer vrolijk voel, dat ik weer overal zin in heb, dat is het beste van wat er dit jaar gebeurd is.

Lees meerGeïnspireerd?
Zet die 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Ik wil meer informatie!

Ik wil graag meer informatie over het Fit for Life programma. Door het formulier in te vullen ga je er mee akkoord dat we contact met je zoeken voor meer informatie. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.