Nieuwsbrief februari

February 22, 2021

De eerste maand van 2021 zit er weer op. Laten we eerlijk zijn, het was een pittige maand met o.a. de invoering van de avondklok. Maar wij gaan onverminderd door. Dat merken we gelukkig niet alleen bij jullie, maar ook door de vele nieuwe klanten die we hebben kunnen begroeten. Daar zijn we uiteraard erg blij mee!

Lees meer

Update Covid-19: trainingen en avondklok

January 28, 2021

We hebben even het nieuws afgewacht omtrent de laatste maatregel, de avondklok. Zoals je weet gaat deze in a.s. zaterdag om 21:00 uur.Voor onze open trainingen via Zoom verandert hierdoor niets aan de tijden. We gaan door met het schema zoals je inmiddels gewend bent. We houden je natuurlijk op de hoogte als hier veranderingen in plaatsvinden!

Lees meer

Nieuwsbrief januari

January 28, 2021

Welkom in het jaar 2021, nieuwe ronde, nieuwe kansen!We zitten wederom in een lock down, maar dat weerhoudt ons er niet van om vol positiviteit het nieuwe jaar in te gaan.En wat zijn we lekker bezig. In weer en wind wordt er buiten getraind en de trainingen via Zoom verlopen ook goed. Chapeau!! Wat is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar? Wat het ook is, het is een kwestie van gewoon doen. De sleutel voor succes ligt altijd bij jezelf! We wensen jou een fantastisch, liefdevol, gelukkig en gezond 2021 toe!

Lees meer

Nieuwsbrief december

December 1, 2020

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2020 en wat was het een bewogen jaar. Een jaar waarin we met z'n allen in de greep waren van het corona virus. De hele wereld veranderde in korte tijd om ons heen, waarbij we voor grote uitdagingen kwamen te staan op privé en zakelijk vlak. We willen je mee geven dat we supertrots zijn dat je meedoet aan het Fit for Life programma. Juist in deze tijd is het belangrijk om aan je gezondheid te werken, zowel fysiek als mentaal. We sluiten dit jaar positief af met workshops die je handvatten geven voor de naderende feestdagen en voor het nieuwe jaar én natuurlijk doen we zoals vanouds de kerstbingo en de nieuwjaarswens!

Lees meer

Week van de Werkstress deel 2

November 23, 2020

Voor alle werkenden in Nederland geldt sinds half maart: werk zoveel mogelijk vanuit huis. Dit brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Het thuiswerken vraagt de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Je partner en/of kinderen zijn thuis waardoor zorg- en werktaken door elkaar heen lopen. En hoe creëer je een een fijne werkplek voor jezelf? In het kader van de 'Week van de Werkstress' geven we je weer een aantal nuttige tips hoe jij beter in balans kan blijven!

Lees meer

Week van de Werkstress deel 1

November 17, 2020

Zoals vermeld in onze vorige nieuwsbrief is vandaag de aftrap van de 'Week van de Werkstress'. Het thema van dit jaar is ‘Blijf in balans!’De balans werd en is bij veel werkenden en werkgevers ruw verstoord door de coronacrisis. Hoe hou je het vol? Heb ik nog wel werk de komende tijd? Hoe blijf ik beter in balans bij verandering? Hoe zorg je dat je niet kopje ondergaat door overbelasting in het werk of privé? Deze week geven we je een aantal tips en inzichten hoe jij beter in balans kan blijven én hebben we een aardigheidje voor je klaar liggen in de studio!

Lees meer

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

October 6, 2020

Traditioneel staat de novembermaand bij ons in het teken van de 'Week van de Werkstress'. Deze campagne vindt dit jaar plaats in de week van 16 t/m 20 november. Het doel van deze campagne is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor hen gaat werken.

Lees meer

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.