Verzeker de toekomst van je werknemers door positieve gedragsverandering

September 14, 2021

Met de komst van Covid-19 is onze samenleving volledig op z’n kop komen te staan. Zowel privé als op het werk hebben we ons moeten aanpassen aan de omstandigheden met alle gevolgen van dien. Een ding is zeker en dat is dat we (voorlopig) niet terug zullen gaan naar het oude normaal.We zullen ons dus moeten aanpassen en anders moeten gaan denken over onze werkomstandigheden en hoe deze in te richten. Hoe ga je als werkgever om met deze nieuwe uitdagingen? Met als meest uitdagende vraag: hoe houd je het personeel fit & fruitig met een juiste balans tussen privé en werk?

Lees meer

Nieuwsbrief september

September 13, 2021

En we zijn weer terug van onze zomerstop! Heb je van een goede vakantie genoten? We hebben weer volop nieuws voor je. In Rijswijk hebben we een extra open training toegevoegd aan het rooster. Vanaf 8 september is er een open training op de woensdagavond om 19.45 uur. In deze nieuwsbrief: Workshops. Oktober feestmaand: Piet Heinplein bestaat 5 jaar! Terugblik van de yogalessen. Is spierpijn noodzakelijk voor spiergroei? Inspirerend nieuws: goede leefstijl tegen diabetes type 2.

Lees meer

Nieuw: yogalessen

July 8, 2021

Heb jij altijd al interesse gehad in yoga, maar weet je niet waar je moet beginnen? Twijfel je of je de poses wel goed doet of heb je thuis de rust niet om daadwerkelijk op de mat te stappen? Of heb je gewoon een onwijze behoefte aan ontspannen en stretchen? In deze 6 weken ga ik je kennis laten maken met de yoga basis.

Lees meer

Nieuwsbrief juli

July 1, 2021

Met de versoepeling van allerlei maatregelen gaan we langzaam terug naar een 'normale' maatschappij. We kunnen weer genieten van de dingen die voorheen niet zo vanzelfsprekend waren. Ook kunnen we weer uitkijken naar een welverdiende vakantie. Geef ruim van te voren je vakantie door aan je coach.In deze nieuwsbrief geven we je tips om uitgerust aan je vakantie te beginnen! In augustus hebben we zomerstop, dat betekent dat er volgende maand geen workshops plaats vinden. Geniet van een mooie zomer!

Lees meer

Nieuwsbrief juni

June 3, 2021

Op deze zonnige dag hebben we weer mooie workshops in de aanbieding om jou net even dat juiste duwtje te geven voor het behalen van jouw doelen! Verder zijn er een paar kleine wijzigingen w.b.t. de open trainingen met weer een handig overzicht en de telefoonnummers van de betreffende coaches.Bestel bij ons een extra aanvulling op je elastieken voor je trainingen thuis, zo maak je je trainingen wat uitdagender en hoe breng je het er van af met thuiswerken? Bewaak jouw grens tussen werk en privé!

Lees meer

Nieuwsbrief mei

June 1, 2021

Zoals eerder vermeld zijn we bezig geweest met het aantrekken van nieuwe coaches. Naast Nancy van den Berg gaan ook Michael Grobbe en Mike Winterkamp ons team versterken. Michael gaat fulltime aan de slag op de Oude Haagweg en Mike op ons filiaal in Rijswijk. We zijn erg blij met de uitbreiding van ons team en menen met verse krachten weer een volgende stap te kunnen gaan zetten richting de toekomst.

Lees meer

Nieuwsbrief april

June 1, 2021

De open trainingen zijn buiten lekker aan de gang. We horen veel positieve geluiden dat het weer fijn is om buiten te trainen i.p.v. via Zoom. Onze coaches zijn het daar helemaal mee eens. We hebben 3 buiten trainingen extra toegevoegd! We willen jullie extra nog een keer meegeven: bij klachten blijf thuis! Heb je last van bijv. koorts, droge hoest, vermoeidheid, keelpijn, diarree, hoofdpijn? Neem het zekere voor het onzekere en meld je af!

Lees meer

Vacature Personal Coach

March 9, 2021

Wegens uitbreiding van onze studio’s is Personal Fitness Nederland op zoek naar gedreven commerciële coaches voor onze studio’s in de regio Den Haag. Fit for Life! Als Trainer / Lifestylecoach onderneem je de eerste stappen richting potentiële klanten. Je neemt telefonisch contact op en nodigt potentiële klanten uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierna begeleid je klanten naar een gezonder en fittere levensstijl door middel van beweging,voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies met je klanten vertel je ze alles over de voordelen van regelmatige beweging, leer je ze alles over gezonde voeding en geef je een korte, maar intensieve training met één doel: Een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering!

Lees meer

Nieuwsbrief maart

March 9, 2021

Blij zijn we om je te melden dat, na de aankondiging van de laatste richtlijnen en maatregelen rondom Covid-19, wij besloten hebben om per 3 maart a.s. (morgen dus) weer binnen 1 op 1 sessies aan te bieden. Dit zal altijd in samenspraak gaan met jou als klant. Dus in het geval dat je liever online of buiten traint is dit uiteraard nog steeds mogelijk. Duo trainingen worden vooralsnog alleen buiten aangeboden. Indien hier wijzigingen in komen verneem je dit via je coach. Tevens hebben wij het voornemen om de groepslessen vanaf 15 maart weer (deels) buiten te geven. Dit geldt zowel voor de Open Trainingen als voor de Personal Team Trainingen (dit laatste geldt alleen voor de Haagse vestigingen). Meer info volgt!

Lees meer

Nieuwsbrief februari

February 22, 2021

De eerste maand van 2021 zit er weer op. Laten we eerlijk zijn, het was een pittige maand met o.a. de invoering van de avondklok. Maar wij gaan onverminderd door. Dat merken we gelukkig niet alleen bij jullie, maar ook door de vele nieuwe klanten die we hebben kunnen begroeten. Daar zijn we uiteraard erg blij mee!

Lees meer

Update Covid-19: trainingen en avondklok

January 28, 2021

We hebben even het nieuws afgewacht omtrent de laatste maatregel, de avondklok. Zoals je weet gaat deze in a.s. zaterdag om 21:00 uur.Voor onze open trainingen via Zoom verandert hierdoor niets aan de tijden. We gaan door met het schema zoals je inmiddels gewend bent. We houden je natuurlijk op de hoogte als hier veranderingen in plaatsvinden!

Lees meer

Nieuwsbrief januari

January 28, 2021

Welkom in het jaar 2021, nieuwe ronde, nieuwe kansen!We zitten wederom in een lock down, maar dat weerhoudt ons er niet van om vol positiviteit het nieuwe jaar in te gaan.En wat zijn we lekker bezig. In weer en wind wordt er buiten getraind en de trainingen via Zoom verlopen ook goed. Chapeau!! Wat is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar? Wat het ook is, het is een kwestie van gewoon doen. De sleutel voor succes ligt altijd bij jezelf! We wensen jou een fantastisch, liefdevol, gelukkig en gezond 2021 toe!

Lees meer

Nieuwsbrief december

December 1, 2020

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2020 en wat was het een bewogen jaar. Een jaar waarin we met z'n allen in de greep waren van het corona virus. De hele wereld veranderde in korte tijd om ons heen, waarbij we voor grote uitdagingen kwamen te staan op privé en zakelijk vlak. We willen je mee geven dat we supertrots zijn dat je meedoet aan het Fit for Life programma. Juist in deze tijd is het belangrijk om aan je gezondheid te werken, zowel fysiek als mentaal. We sluiten dit jaar positief af met workshops die je handvatten geven voor de naderende feestdagen en voor het nieuwe jaar én natuurlijk doen we zoals vanouds de kerstbingo en de nieuwjaarswens!

Lees meer

Week van de Werkstress deel 2

November 23, 2020

Voor alle werkenden in Nederland geldt sinds half maart: werk zoveel mogelijk vanuit huis. Dit brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Het thuiswerken vraagt de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Je partner en/of kinderen zijn thuis waardoor zorg- en werktaken door elkaar heen lopen. En hoe creëer je een een fijne werkplek voor jezelf? In het kader van de 'Week van de Werkstress' geven we je weer een aantal nuttige tips hoe jij beter in balans kan blijven!

Lees meer

Week van de Werkstress deel 1

November 17, 2020

Zoals vermeld in onze vorige nieuwsbrief is vandaag de aftrap van de 'Week van de Werkstress'. Het thema van dit jaar is ‘Blijf in balans!’De balans werd en is bij veel werkenden en werkgevers ruw verstoord door de coronacrisis. Hoe hou je het vol? Heb ik nog wel werk de komende tijd? Hoe blijf ik beter in balans bij verandering? Hoe zorg je dat je niet kopje ondergaat door overbelasting in het werk of privé? Deze week geven we je een aantal tips en inzichten hoe jij beter in balans kan blijven én hebben we een aardigheidje voor je klaar liggen in de studio!

Lees meer

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

October 6, 2020

Traditioneel staat de novembermaand bij ons in het teken van de 'Week van de Werkstress'. Deze campagne vindt dit jaar plaats in de week van 16 t/m 20 november. Het doel van deze campagne is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor hen gaat werken.

Lees meer

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.