Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Op zoek naar een plek om te starten met fitness en/of personal training? Doe de gratis lidmaatschapstest en kom er achter hoe wij jou het beste kunnen helpen!

Lidmaatschap op maat
Iedereen is uniek. De mate van persoonlijke begeleiding, coaching en motivatie dus ook. Afhankelijk van o.a. de doelstelling kunnen we bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul nu in: lidmaatschapstest!
Vul onderstaand formulier compleet in. Invullen duurt slechts 1 minuutje. Onze personal trainer neemt vervolgens contact met je op voor een gratis intakegesprek van 45 minuten voor een lidmaatschapsadvies op maat.

Dank je! We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Probeer het later opnieuw.

Waarom deze lidmaatschapstest?

kosteloos

Kosteloos

Er zijn geen kosten voor het invullen van de lidmaatschaps-
test. Ook het intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

<a href="https://nl.freepik.com/search?format=search&last_filter=query&last_value=personal+situation&query=personal+situation&type=icon">Pictogram van Good Ware</a>

Persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons te bepalen welk programma het beste bij jou past, zo kunnen we het beste advies geven.

<a href="https://nl.freepik.com/search?format=search&last_filter=query&last_value=contact&query=contact&type=icon">Pictogram van srip</a>

De eerste stap

Stap voor stap op weg naar een gezondere levensstijl. Dit is de ideale manier om je te ondersteunen, om te starten en vol te houden.

<a href="https://nl.freepik.com/search?format=search&last_filter=query&last_value=contact&query=contact&type=icon">Pictogram van srip</a>

Snel contact

Nu je de eerste stap hebt genomen laten we je natuurlijk niet lang wachten. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.