Over ons

In 2016 besloten oud collega’s Melih Kaya en Marco Hoogendijk om hun expertise op het gebied van gezondheid en vitaliteit breder in te zetten. Na een korte zoektocht kwamen zij in aanraking met het Fit for Life – programma van Personal Fitness Nederland. Hierna opende zij hun eerste vestiging aan het Piet Heinplein 66 onder de naam Personal Fitness Den Haag.

Niet lang daarna volgden de vestigingen aan de Oude Haagweg in Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam. Omdat de naam Personal Fitness Den Haag nog maar gedeeltelijk van toepassing was, is voor de naam Personal Fit for Life gekozen. Wij handelen onder de naam Personal Fitness Nederland.

Onze ambitie

We zien dat veel mensen problemen hebben met hun gezondheid. En dat aantal wordt niet kleiner. Maar niet als het aan ons ligt. Onze ambitie is namelijk om Den Haag en omstreken gezonder te krijgen. In 10 jaar willen we 15.000 mensen hebben geholpen. Door dit te doen, leveren we op ons niveau een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse maatschappij.

Als we 15.000 mensen kunnen helpen om gezonder te leven, heeft dat een mooi effect op het voorkomen van ziektekosten. Maar vooral brengt ons werk met zich mee dat mensen fitter, energieker en gezonder zijn, wat ervoor zorgt dat ze meer plezier in het leven hebben. Gelukkiger zijn. Dat is waar we het echt voor doen!

Het team

Inmiddels bestaat ons team al uit twaalf personal coaches. Met specifieke expertise. Het Fit for Life programma waar wij mee werken is gericht op gedragsverandering met de pijlers: beweging, voeding en coaching.

Zo hebben we een voedingsdeskundige, een fysiotherapeut en een psycholoog aan boord en daarnaast is er vooral heel veel ervaring in het gezonder maken van mensen door het begeleiden bij beweging. Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen.                                             

Melih Kaya

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Marco Hoogendijk

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Sanne Overdijk

Naast mijn werk als studiomanager op het Piet Heinplein in Den Haag ben ik ook gewichtsconsulent. Het is ontzettend gaaf om de klanten mentaal en fysiek sterker te zien worden. Mijn kennis over voeding, beweging en een gezonde leefstijl draag ik daarom ook graag aan mijn klanten over.

Cindy van der Aa

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Tijdens het intakegesprek vind ik het belangrijk om zo goed mogelijk de wensen en de doelen van de klant voorop te stellen. En natuurlijk de klant te enthousiasmeren om lekker te starten en zo hun doelen te bereiken!

Mike Smeelen

Mijn passie is het begeleiden van klanten die vol voor hun doel willen gaan. Met mijn achtergrond als fysiotherapie en topsport is geen doel onhaalbaar. Zet jij je zinnen op de toekomst en een doel die je wilt halen? Dan voer ik graag mijn passie uit, zie je in de studio!

Musa Kaya

Ieder mens heeft een ander doel en daar hoort individuele aanpak en trainingen op maat bij. Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in jou naar boven, samen werken we aan het gewenste resultaat.

Thomas Olde Heuvelt

Met veel passie en enthousiasme begeleid ik mijn klanten om hun doelen te bereiken en het beste in zich zelf naar boven te halen. Door de juiste ondersteuning waar nodig zorgen we samen voor een gezonde levensstijl en goede balans!

Winod Bansie

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Nancy van den Berg

Zes jaar geleden ben ik begonnen met werken in de sport en in 2019 heb ik mijn yoga opleiding gedaan in Thailand. Voor mij is het totaalplaatje onwijs belangrijk. Een pittige work-out is top! Maar ademhaling, ontspanning en voeding zijn the key naar een gelukkige lifestyle. 

Mirjam van Etten

Mensen enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl en hen dit laten ervaren. Als mensen dan positieve resultaten boeken, dat is mijn passie als coach. 

Michael Grobbe

Mensen begeleiden om een fitter en gezonder leven te leiden vind ik erg voldoenend. Verder hou ik erg van nieuwe uitdagingen, duiken en reizen. Ik ben dankbaar, positief ingesteld en een echte doener!

Lydia So

Mentaal Fysiek Fitter voelen… ik gun het iedereen! Een goede gezondheid geeft zoveel voordelen. Niets vind ik mooier dan mijn kennis uit werk, opleidingen en ervaringen te delen. Ik ga er helemaal voor als jij kiest om jouw gezondheid op een hoger niveau te brengen!

Enzio Filippo

Vol passie en energie help ik mensen graag weer gelukkiger te worden. Dit doe ik door samen met de klant volledig voor zijn of haar doel te gaan en deze te bereiken.

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.