Over Personal Fit 4 Life

Zoek je een personal trainer in Den Haag, Delft of Rijswijk? Sinds 2016 helpen wij onze klanten niet alleen om weer fitter, gezonder en slanker te worden maar ook om er voor zorgen dat men dit te blijft. Onze coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding!

Interesse? Meld je dan nu aan.. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom!
Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl.

Personal Fit 4 Life is jouw persoonlijke coach. Ons team bestaat uit een diversiteit aan trainers met ieder zijn eigen kwaliteiten. Zo hebben we een voedingsdeskundige, twee fysiotherapeuten en een psycholoog aan boord maar bovenal is er heel veel ervaring in het gezonder maken van mensen door het begeleiden bij bewegen.

Ook wij investeren continu in onszelf door het volgen van workshops, cursussen en opleidingen. We begeleiden je op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze om aan de slag te gaan met je persoonlijke doelen.

Onze ambitie is dat je fitter, energieker en gezonder wordt en blijft, wat ervoor zorgt dat je meer plezier in het leven hebt en bovenal een stukje gelukkiger wordt. Dat is waar we het echt voor doen!

Maak kennis met ons geweldige team!

Ons team van ervaren personal trainers staan voor je klaar in Den Haag, Delft, Rijswijk en leidschendam
Marco Hoogendijk en Melih Kaya

Geschiedenis

In 2016 besloten oud collega’s Melih Kaya en Marco Hoogendijk om hun expertise op het gebied van gezondheid en vitaliteit breder in te zetten. Na een korte zoektocht kwamen zij in aanraking met het Fit for Life – programma van Personal Fitness Nederland. Hierna opende zij hun eerste vestiging aan het Piet Heinplein 66 onder de naam Personal Fitness Den Haag.

Niet lang daarna volgden de vestigingen aan de Oude Haagweg in Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam. De studio in Leidschendam is per 1 november 2023 overgenomen door een collega.
Omdat de naam Personal Fitness Den Haag nog maar gedeeltelijk van toepassing was, is voor de naam Personal Fit 4 Life gekozen. Wij handelen onder de naam Personal Fitness Nederland.

Het team

Melih Kaya

Melih Kaya

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.
Coach Marco Hoogendijk

Marco Hoogendijk

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.
Coach Sanne Overdijk

Sanne Overdijk

Naast mijn werk als studiomanager op het Piet Heinplein in Den Haag ben ik ook gewichtsconsulent. Het is ontzettend gaaf om de klanten mentaal en fysiek sterker te zien worden. Mijn kennis over voeding, beweging en een gezonde leefstijl draag ik daarom ook graag aan mijn klanten over.
Coach Cindy van der Aa

Cindy van der Aa

Al bijna 6 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Tijdens het intakegesprek vind ik het belangrijk om zo goed mogelijk de wensen en de doelen van de klant voorop te stellen. En natuurlijk de klant te enthousiasmeren om lekker te starten en zo hun doelen te bereiken!
Personal trainer Mike Smeelen

Mike Smeelen

Mijn passie is het begeleiden van klanten die vol voor hun doel willen gaan. Met mijn achtergrond als fysiotherapie en topsport is geen doel onhaalbaar. Zet jij je zinnen op de toekomst en een doel die je wilt halen? Dan voer ik graag mijn passie uit, zie je in de studio!
Personal coach Musa Kaya

Musa Kaya

Ieder mens heeft een ander doel en daar hoort individuele aanpak en trainingen op maat bij. Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in jou naar boven, samen werken we aan het gewenste resultaat.
Personal coach Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt

Met veel passie en enthousiasme begeleid ik mijn klanten om hun doelen te bereiken en het beste in zich zelf naar boven te halen. Door de juiste ondersteuning waar nodig zorgen we samen voor een gezonde levensstijl en goede balans!
Michael Grobbe

Michael Grobbe

Mensen begeleiden om een fitter en gezonder leven te leiden vind ik erg voldoenend. Verder hou ik erg van nieuwe uitdagingen, duiken en reizen. Ik ben dankbaar, positief ingesteld en een echte doener!
Personal coach Lydia So

Lydia So

Mentaal Fysiek Fitter voelen… ik gun het iedereen! Een goede gezondheid geeft zoveel voordelen. Niets vind ik mooier dan mijn kennis uit werk, opleidingen en ervaringen te delen. Ik ga er helemaal voor als jij kiest om jouw gezondheid op een hoger niveau te brengen!
Marijke van der Velden

Marijke van der Velden

Mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen. Ik ben zelf van klant naar personal coach gegaan en geloof dat jij, net als ik, net zulke mooie doelen zult behalen. Ik zal je met alle openheid em positiviteit begeleiden naar de beste versie van jezelf!
Raveena Kandhai

Raveena Kandhai

In de laatste jaren heb ik mij o.a. verdiept in zwangerschapstraining, seniorentraining, sportmassage en diëtiek. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezonder leven waarbij ze lekkerder in hun vel zitten en gelukkiger zijn.

Ik wil meer informatie!

Ik wil graag meer informatie over het Fit for Life programma. Door het formulier in te vullen ga je er mee akkoord dat we contact met je zoeken voor meer informatie. We streven ernaar  binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op te nemen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.