Over ons

In 2016 besloten oud collega’s Melih Kaya en Marco Hoogendijk om hun expertise op het gebied van gezondheid en vitaliteit breder in te zetten. Na een korte zoektocht kwamen zij in aanraking met het Fit for Life – programma van Personal Fitness Nederland. Hierna opende zij hun eerste vestiging aan het Piet Heinplein 66 onder de naam Personal Fitness Den Haag.

Niet lang daarna volgden de vestigingen aan de Oude Haagweg in Den Haag, Delft en Rijswijk. Omdat de naam Personal Fitness Den Haag nog maar gedeeltelijk van toepassing was, is voor de naam Personal Fit for Life gekozen. Wij handelen onder de naam Personal Fitness Nederland.

Onze ambitie

We zien dat veel mensen problemen hebben met hun gezondheid. En dat aantal wordt niet kleiner. Maar niet als het aan ons ligt. Onze ambitie is namelijk om Den Haag en omstreken gezonder te krijgen. In 10 jaar willen we 15.000 mensen hebben geholpen. Door dit te doen, leveren we op ons niveau een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse maatschappij.

Als we 15.000 mensen kunnen helpen om gezonder te leven, heeft dat een mooi effect op het voorkomen van ziektekosten. Maar vooral brengt ons werk met zich mee dat mensen fitter, energieker en gezonder zijn, wat ervoor zorgt dat ze meer plezier in het leven hebben. Gelukkiger zijn. Dat is waar we het echt voor doen!

Het team

Inmiddels bestaat ons team al uit tien personal coaches. Met specifieke expertise. Het Fit for Life programma waar wij mee werken is gericht op gedragsverandering met de pijlers: beweging, voeding en coaching.

Zo hebben we een voedingsdeskundige, een fysiotherapeut en een psycholoog aan boord en daarnaast is er vooral heel veel ervaring in het gezonder maken van mensen door het begeleiden bij beweging. Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen.                                             

Melih Kaya

Marco Hoogendijk

Sanne Overdijk

Cindy van der Aa

Mike Smeelen

Musa Kaya

Thomas Olde Heuvelt

Danieke Steinebach

Mirjam van Etten

Mike Winterkamp

Michael Grobbe

Nancy van den Berg

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.