Gratis intake en gezondheidscheck

Deze gratis intake zal volledig gericht zijn op jouw huidige levensstijl en jouw gewenste doelen. Er wordt een gezondheidscheck bij je afgenomen en maken we een plan hoe we jouw doelen gegarandeerd gaan behalen.

Personal training

Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing.

Individueel voedingsadvies

Samen creëren we een voedingsadvies waarbij je gezond eet én geniet van het leven. Hierdoor leer je een gezond voedingspatroon voor de rest van je leven, helemaal afgestemd op jouw energiebehoefte.

Mental coaching

Door het programma en de coaching onderga je een permanente positieve gedragsverandering. Je zult je beter in je vel gaan zitten en minder stress ervaren. We dagen je uit, motiveren, inspireren en adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

100% resultaatgarantie*

Door de persoonlijke aanpak van onze personal trainers kunnen wij 100% resultaatgarantie van jouw persoonlijke doelen bieden. De totaalaanpak van beweging, voeding en mental coaching biedt alles wat je nodig hebt in één pakket. Alleen hierdoor ga je voor een duurzaam resultaat.

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.