Be Fit for Life!

  • Personal Training
  • Voedingsadvies
  • Mental coaching
IK WIL MEER INFORMATIELIDMAATSCHAPSTEST
Altijd persoonlijke begeleiding door een ervaren personal coachVoor iedereen: jong en oudActief sinds 2016, wij werken met zeer ervaren personal trainers

Persoonlijke begeleiding

Voor iedereen

Actief sinds 2016

Over de Fit for Life methode


De combinatie van beweging, voeding en mental coaching is de beste garantie voor succes op de korte én lange termijn. Dat hebben duizenden mensen zoals jij al ervaren. Samen met je gecertificeerde coach ga je aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken: van afvallen en je conditie verbeteren tot en met fysiek en mentaal sterker worden.

Gratis intake en healthcheck

Deze gratis intake zal volledig gericht zijn op jouw huidige levensstijl en jouw gewenste doelen. Er wordt een healthcheck bij je afgenomen en maken we een plan hoe we jouw doelen gegarandeerd gaan behalen.

Personal training

Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing.

Individueel voedingsadvies

Voeding is essentieel bij een gezonde leefstijl. Samen creëren we een voedingsadvies waarbij je gezond eet én geniet van het leven. Hierdoor leer je een gezond voedingspatroon voor de rest van je leven, helemaal afgestemd op jouw energiebehoefte.

Mental coaching

Door het programma en de coaching onderga je een permanente positieve gedragsverandering. Je zult beter in je vel gaan zitten en minder stress ervaren. We dagen je uit, motiveren, inspireren en adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

100% resultaatgarantie*

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij 100% resultaatgarantie van jouw persoonlijke doelen bieden. Het totaal aanbod van beweging, voeding en mental coaching biedt alles wat je nodig hebt in één pakket. Alleen hierdoor ga je voor een duurzaam resultaat.

Een klantbeoordeling van een 9,2

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

IK WIL GRAAG EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Onze programma's

Train je liever alleen, met een vriend(in), of in een (kleine) groep? Voor iedereen hebben we het juiste programma.

Personal coaching: 1 op 1 begeleiding naar een gezonde levensstijl

Personal Coaching

Word je liever één op één begeleidt naar een gezonde levensstijl? Zie je op tegen de drukte van een sportschool? Dan is personal coaching iets voor jou. Je werkt samen met jouw personal trainer aan een permanente, positieve verandering vanje levensstijl; fitter, gezonder, gelukkiger. Kortom, personal coaching op maat.

Duo training: samen trainen met partner of vriend(in)

Duo Training

Wil jij samen met je partner een aantal kilo afvallen? Of ga je samen met je broer of zus trainen voor een betere conditie?
Door samen aan de slag te gaan worden doelen sneller gehaald en is het makkelijker om gemotiveerd te blijven. Weet jij al met wie jij samen wil gaan werken aan jullie persoonlijke doelen?

Small group training In Den Haag, Delft, Rijswijk of Leidschendam

Small Group Training

Samen sporten is een fantastische manier om elkaar te motiveren en om zelf gemotiveerd te blijven. Toch nog net even dat extra setje maken om mee te kunnen gaan met de groep. Bij Small Group Training train je in een groep van max. 6 personen. Op deze manier blijft persoonlijke begeleiding voorop staan.

Groepslessen zoals bootcamp, circuittraining of boksen

Open Training

Naast je wekelijks sessie Personal coaching of Small Group Training bieden we ook nog diverse groepslessen aan, ofwel open trainingen. Van circuittraining, boksen tot bootcamp, onze professionele trainers zorgen altijd voor een afwisselende training gericht op uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit.

Gezond voedingspatroon voor de rest van je leven

Voedingsadvies

Voeding is essentieel bij een gezonde leefstijl. Dit geldt niet alleen wanneer je kilo’s wilt afvallen maar is ook zeker belangrijk bij het opbouwen van spiermassa of verlagen van je vetpercentage. Wij maken gebruik van de voedingsapp Vytal. Wij stellen de app volledig in naar jouw wensen en doelen zodat je een gezond voedingspatroon krijgt.  

Personal training, doelgericht trainen met een personal trainer

Personal Training

Geen voeding of coaching nodig? Maar wil je lekker doelgericht trainen met een van onze personal trainers? Dat kan!
Jouw trainer tilt je fysiek naar een hoger level!

Ben je benieuwd of
ons programma iets voor jou is?

IK WIL GRAAG EEN PROEFTRAINING

Ik wil meer informatie!

Ik wil graag meer informatie over het Fit for Life programma. Door het formulier in te vullen ga je er mee akkoord dat we contact met je zoeken voor meer informatie. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.