Kevin Moll

Ik zag op social media een advertentie voorbij komen van Personal Fitness Nederland. Ik dacht ik probeer het een keer en het was dichtbij huis, dat was ook een pluspunt. De reden dat ik op zoek was, was door mijn onzekerheid, ik vond mezelf te dun en wilde daar iets aan veranderen.

Nadat ik mijn gegevens had achtergelaten werd er snel contact opgenomen met me wat ik erg fijn vond, ik kon een paar dagen later terecht om naar de locatie te komen voor een kennismaking. Het was erg positief en duidelijk waar ze mee bezig zijn. Ik was erg positief en had zin om aan het werk te gaan.

Het doel was om aan te komen met spiergroei. Dat is gelukt en hierbij ben ik zelfverzekerder geworden en positiever over m’n lichaamsbouw. Het helpt me door de voedingsapp te gebruiken wat ik o.a. eet en dat ik nu in plaats van 0 x per week nu 3 of 4 keer per week aan het sporten ben. Wat me een erg goed gevoel geeft. Ik kan ook iedereen aanraden om te gaan sporten het is altijd een lekker gevoel als je bent gegaan!

Het Fit for Life programma heeft me geholpen waar ik nu sta en ben. Ik ben er nog niet maar ben goed onderweg. Ik woog eerst 66 kilo en weeg nu onderhand 83 kilo. Dit komt doordat ik goed advies krijg over het eten en hoe de oefeningen goed uit te voeren. Ik ben erg tevreden met mijn trainer omdat hij duidelijk doelen stelt en erg behulpzaam is in zowel het sporten en het voedingsprogramma. Ik ben nu bijna 10 maanden bezig en dat ik dit resultaat zou behalen in zo korte tijd had ik niet verwacht. Erg bedankt voor de toevoeging aan m’n leven, en een extra bedankje aan Thomas!

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.