Evelien Schalks

Ik zat al een paar jaar in een negatieve spiraal, zowel fysiek als mentaal. Na mijn zwangerschap besefte ik dat ik niet verder kon zo, hier moest iets veranderen. Ik wist dat ik dit niet alleen voor elkaar zou krijgen, wilde kilo’s kwijt, moest me weer fit gaan voelen en lekker in mijn vel gaan zitten. Hier had ik hulp bij nodig. Via social media vond ik Personal Fitness Nederland.

Nadat ik me had opgegeven werd ik gebeld en is er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Was erg zenuwachtig voor dit gesprek, moest me bloot leggen en dat vond ik heel moeilijk. De waarheid was heel hard, hier moest echt iets gebeuren. Maar samen met jullie kon ik mijn doelen opstellen.

Ik wilde minimaal 10 kg afvallen (2 kledingmaten), wilde mezelf weer durven aan te kijken in de spiegel. Weer lekker in me vel zitten, vooral mijn zelfvertrouwen terug krijgen en een fitte moeder zijn voor mijn gezin.

Door het Benfit advies (voedingsadvies) heb ik een heel ander eetpatroon gekregen en eet veel gevarieerder en meer verdeeld over de dag. De trainingen met mijn coach Musa vielen me in het begin heel zwaar, maar hij sleepte me er altijd doorheen. Hij is de basis van mijn doorzettingsvermogen. Hij geeft me goede adviezen en staat altijd klaar als ik vragen heb. De groepstrainingen en oefeningen thuis vullen alles goed aan. Ik ga zelfs met plezier sporten, dat kon ik een 1 jaar geleden niet zeggen.

Eind september 2019 stond er een hele andere dame voor de spiegel dan nu. Nu zie ik een mooie afgeslankte dame vol met zelfvertrouwen en durf mezelf weer aan te kijken en volop te genieten van alle kleine dingen. Mijn doelen heb ik dik en dubbel bereikt. Die 10 kg is zelfs bijna 17 kg geworden en hier ben ik super trots op!! Mede dankzij mijn coach Musa heb ik dit bereikt en ga ik nu vol goede moed verder om op dit punt te blijven

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.