Mikel Duivesteijn

Ik was eigenlijk altijd fit, maar toen kwam de coronacrisis. Na enkele jaren te weinig bewegen was mijn fitheid volledig gekelderd. Ik merkte het aan alles in het leven. Een voorbeeld wat voor mij echt confronterend was: voorheen fietste ik standaard op de 5e versnelling. Op dat moment ploeterde ik hijgend voort op de 4e versnelling.

Ik twijfelde of de drempel bij een standaard fitness(sportschool) niet te hoog zou zijn. Ik had een stok achter de deur nodig. Ik heb mijn gegevens achtergelaten en een afspraak werd gemaakt voor een vrijblijvend intakegesprek.

Mijn eerste kennismaking met Personal Fitness Nederland verliep goed. Hoewel ik nog een beetje moet lachen om de reactie die ik kreeg, toen ik zei dat ik niet kook en het ook niet van plan ben. (Als alleenstaande die tot laat werkt, heb ik er echt een hekel aan). Ik probeer me op mijn eigen wijze toch aan de eetadviezen te houden.

Mijn doelen waren duidelijk, ik wilde weer fit en sterk worden. De vaste afspraak van de small group training zou dat stukje motivatie hopelijk zijn.

Ik ben zeer tevreden met het Fit for Life programma want mijn fitheid is terug! Alles in het leven is weer iets makkelijker. Het was precies de stok achter de deur die ik hoopte en de trainingen hebben mijn sportmotivatie weer teruggebracht! Ik ben ook nog eens meer dan 10 kilo afgevallen en….ik fiets tegenwoordig vrolijk rond op de 6e versnelling!

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.