Fleur Rolfes

De reden dat ik op zoek ben gegaan om aan mijn leefstijl te gaan werken is vooral omdat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Als ik in de spiegel keek was ik niet blij met wat ik zag. Ik at ook erg ongezond en had overgewicht. Ik wist dat mijn levensstijl moest veranderen.

Voor mijn start bij Personal Fitness Nederland ben ik een aantal keer langs de diƫtiste geweest. Het hielp niet voor mij en ik merkte dat ik nog steeds de motivatie miste. Ik zocht iets waar coaching en sporten samenkomen. Zo kwam ik na wat googelen bij Personal Fitness Nederland uit.

Begin februari 2023 was mijn eerste kennismaking, na het intakegesprek en de confrontatie met de weegschaal voelde ik dat ik een goede stap had genomen. Ik koos voor Personal Training en ik werd gekoppeld aan mijn coach Raveena. We klikten gelijk en de knop is toen bij mij omgegaan.

Mijn belangrijkste doel voor ik begon was afvallen. Ik hoopte door het afvallen ook weer een beter zelfbeeld krijgen. Daarnaast wilde ik ook weer het plezier in sporten terugkrijgen en een gezond eetpatroon hebben.

Nu bijna 10 maanden verder sinds mijn start van het Fit for Life programma ben ik ruim 20 kilo kwijt. Ik voel mij weer fijn en gelukkig in mijn vel en vind het heerlijk om te sporten. Ik sport nu het liefst 4 keer per week, ik had dit 10 maanden geleden nooit gedacht. Ook is door het Fit for Life programma mijn eetpatroon veranderd, wat grotendeels komt door de voedingsapp Vytal en de tips van de coach waar ik veel inspiratie van krijg. Dankzij mezelf maar ook grotendeels dankzij mijn coach Raveena heb ik deze doelen behaald. Raveena geeft mij de persoonlijke aandacht die ik nodig heb, ik ben zeer tevreden met het Fit for Life programma!

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.