Fabian van der Holst

In januari 2021 voelde ik mij slap en futloos en erg in de put. Ik was niet blij met mezelf en mijn gewicht. Ik zocht een stok achter de deur om weer te gaan trainen en minder in mijn hoofd te zitten.

Na veel te hebben nagedacht ben ik online gaan zoeken en zo kwam ik uit op de website van Personal Fitness Nederland. Daar las ik de succesverhalen van andere mensen die mij voorgingen en heb mijn contactgegevens achter gelaten.

Mijn eerste kennismaking met Personal Fitness Nederland was met Cindy via de telefoon en ze nodigde me uit voor een intakegesprek. Dat was een fijn gesprek over wat ik kan verwachten en wat mijn doel nu eigenlijk is.

Ik ben gestart met het doel om gezonder door het leven te gaan en minder in mijn hoofd te zitten. Personal Fitness Nederland heeft me door middel van verschillende cursussen over voeding, stress en de stappen naar meer rust, laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn en hoe goed het voor je is.  

In de eerste 5 maanden ben ik van 86 kilo naar mijn normale gewicht gegaan van 80 kilo. Daarnaast heb ik mijn doel aangepast om meer massa te creëren en dat is al aardig gelukt.

Het Fit for Life programma heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten, het trainen te zien als een leuke bezigheid en mijn voedingspatroon te veranderen. Om zo minder suiker en meer gezond voedsel te eten. Echt een verandering van levensstijl!

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.