Nienke Reyneveld

Een vriendin wees mij op Personal Fitness Nederland. Ze wist dat ik meer hulp nodig had dan alleen een abonnement bij een sportschool. Ik wilde werken aan mijn gezondheid en beter in mijn vel zitten. Was op zoek naar goede begeleiding wat betreft het sporten en adviezen hoe ik mijn doelen kon behalen. Daarnaast had ik iemand nodig die me aanspoorde, de bekende stok achter de deur. Mijn overgewicht speelde me parten en dat had grote invloed op mijn zelfvertrouwen en waardigheid.

Mijn eerste kennismaking met Personal Fitness Nederland was met coach Richard. Ik zat er futloos bij, met pijn in mijn lijf en met m’n ziel onder m’n arm. Richard heeft me over de streep getrokken en zelfs enthousiast gemaakt om met mezelf aan de slag te gaan.

Voordat ik begon aan het Fit for Life programma was ik altijd moe en futloos. Had nergens zin in en ik dacht altijd slecht over mezelf. Mijn hele mindset is veranderd en ook belangrijk, mijn hele sociale omgeving is veranderd. Voorheen hoorde een drankje bij ‘gezellig’ doen als ik afsprak met vrienden, nu kan dat ook met een kopje thee. Ik heb een duurzame verandering doorgemaakt, maak bewuste keuzes in mijn dagelijkse routine wat betreft voeding (vooral de tussendoortjes) en het sporten. Wat een verandering, ik voel me er zo lekker bij!

Ik moest van ver komen, had zeker 3 jaar lang roofbouw gepleegd op mijn lijf. Richard heeft mij stap voor stap begeleidt en aangespoord. We hebben de trainingen rustig opgebouwd en ben het hele traject blessurevrij gebleven. Tijdens de feestdagen ondervond ik wat tegenslagen, maar we hebben het samen weer opgepakt. Dat hoort erbij. Ook dat heb ik geleerd, over hobbels en tegenslagen kan ik me nu goed heen zetten.

Nu een jaar later, en meer dan 20 (!) kilo lichter, heb ik veel meer energie en vind mezelf weer een leuke vrouw! Ik heb nu zoveel meer positieve energie. Dat werkt ook door op de mensen om me heen en op mijn werk. Ik heb zelfs een nieuwe liefde gevonden! En ook hij support mij in het gezonde leven.

Ik wil nog zeker 10 kilo eraf, wat me zeker gaat lukken. Ik heb besloten nog een jaar door te gaan met de SGT (open trainingen). Zo zie ik Richard nog 1x in de week, want ik ben een beetje bang om al helemaal los te laten gaan worden.  Buiten dat, de lessen vind ik echt geweldig, ik kom er met veel plezier. Leuke mensen, goeie coaches en een relaxte sfeer. Niets kan me nu nog stoppen!

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.