Edwin van Dalfsen

Mijn reden om wat aan mijn lifestyle te doen was dat ik ernstig overgewicht had en daardoor kreeg ik fysieke klachten. Door mijn overgewicht kwam ik helaas bij een cardioloog terecht en deze wist mij te overtuigen dat het nu toch echt tijd was om iets te gaan doen aan mijn gezondheid/lifestyle.  

Ik zag een advertentie op Instagram voor een nieuwe locatie van Personal Fitness Nederland in mijn woonplaats. Ik dacht als ik het nu niet doe gaat het nooit meer gebeuren!

Mijn eerste kennismaking was fijn, ik had een goed gevoel bij de intake en de informatie die ik kreeg. Ik was al overtuigd dat de bal bij mij lag maar dat ik de stok achter de deur nodig had. Dit is goed begrepen door Marco, gelijk de knoop doorgehakt en de 1e afspraak gemaakt bij coach Winod Bansie.  

Toen ik begon met het Fit for Life programma had ik als belangrijkste doelen afvallen en energieker worden, eigenlijk gewoon gezond(er)worden.

ik heb door het sporten en de veranderingen in mijn eetpatroon mijn doel om af te vallen behaald, ik ben nu ruim 40 kilo kwijt! Ik voel me veel energieker en geniet van alle positieve aandacht. Door de voedingsapp heb ik mijn eetgewoontes drastisch en blijvend veranderd. Ik ben sporten leuk en ontspannend gaan vinden en doe mee met bijna alle small grouptrainingen. Als ik weet dat ik me niet aan mijn voedingspatroon kan houden compenseer ik dat met een rondje joggen. De coaching en positieve aanmoedigingen van Winod hebben me hiermee enorm geholpen!

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.