Dagmar Duijkers

Mijn naam is Dagmar, en ik ben 54 jaar!

De reden dat ik op zoek ben gegaan om aan mijn leefstijl/gezondheid te gaan werken is omdat ik na het overlijden van mijn moeder en vader slecht in mijn vel zat en ik werd een emotie-eter. Daardoor kwam ik kilo’s aan, maar beter ging ik me niet voelen. Ik volgde verschillende diëten waar ik wel flink mee af viel, maar waarbij ik later weer aankwam omdat ik het niet vol kon houden. Ik was na de wintersport in 2020 nog eens 6 kg aangekomen (in totaal 14 kg) en zat er doorheen. Mede door de lockdown en het thuiswerken werd het er niet beter op. Ik pakte het lopen wel weer op en ook gezond eten, maar ik bleef ook snoepen. Ik klaagde dat ik het niet alleen kon, en mijn man ging op zoek naar een personal trainer voor me.

Hij kwam op de website van Personal Fitness Nederland en zei meteen, dit is iets voor jou. Je zal wel iets moeten gaan doen wat je echt niet leuk vindt; en dat is sporten! Ik heb meteen gemaild en een paar dagen later had ik een afspraak voor een intake gesprek. Dit gesprek liep zo leuk en gezellig, en Cindy legde het allemaal heel goed uit. Ik was meteen enthousiast en gemotiveerd om het roer om te gooien. Het programma sprak me zeer aan. Mijn doel was 14 kg af te vallen en sporten leuk te gaan vinden maar ook wilde ik beter in mijn vel gaan zitten en fitter te worden, een opwaartse spiraal dus. 25 mei 2020 ben ik begonnen met het Fit for Life programma bij coach Musa.

Direct was er een klik tussen ons, en hij zorgde ervoor dat ik het sporten leuk begon te vinden. De eerste weken trainde ik trouw thuis met de elastieken, en 1x in de week trainde ik samen met Musa. Ook ging ik veel gezonder eten omdat ik ook het voedingsschema volgde, eerst van Benfit en later van VYTAL. De maaltijden zijn heerlijk, ik wist niet dat gezond eten zo lekker kon zijn. Ik liet mijn wijntjes staan en begon zwarte koffie ook lekkerder te vinden. Ik begon na een paar weken ook naar de groepslessen van Musa en Marco te komen en ik kreeg energie en plezier in het sporten. Daardoor ook in het gezonde eten, want alles bij elkaar zorgde het ervoor dat ik me super fit ging voelen.

Dat straalde ik ook uit. Ik kreeg complimenten van mensen uit mijn omgeving, en dat motiveert dan weer. Half augustus heb ik ook het FITBOOST programma gevolgd. FITBOOST is een programma waarbij de nadruk ligt op het rust geven van je lichaam, waaronder je darmen en andere organen. Daarna ging ik me nog beter voelen en vlogen de kilo’s eraf. Mijn lichaam veranderde, ik werd sterker en mijn lijf voelde soepeler en lichter. Mijn huid werd zachter, allemaal pluspunten wat mij weer stimuleerde om zo te genieten van het Fit forLife programma. En dat doe ik nog steeds. Door het volgen van dit programma slaap ik beter, heb ik energie voor 10 en houd ik het sporten steeds beter vol. Ik merk dat ook mijn conditie is verbeterd.

Ik denk nu wel eens: wie had dit kunnen denken? Ook volg ik de workshops die ik ook echt nuttig vindt en waar ik veel aan heb. Dit is ook echt aan te raden om te volgen. Je leert veel over jezelf maar ook over voeding. Nu na 7 maanden ben ik inmiddels 20 kg afgevallen en zit ik zo goed in mijn vel! Ik train veel thuis nu, i.v.m. de tweede lockdown zijn de groepslessen in de studio vervallen en worden die aangeboden via Zoom. Ik ben inmiddels zo enthousiast over het Fit for Life dat ik een soort wandelende reclamezuil geworden ben. Random mensen vragen mij nu hoe ik dit gedaan hebt en ik vertel hen heel enthousiast over het programma. Ik ben er nog niet, want mijn doel voor 2021 is om deze nieuwe levenswijze door te zetten en het mezelf zo gewoon te maken dat ik niet beter meer weet. Dit hoort bij mijn leven!

Ik ben mijn coach Musa nu al zeer dankbaar (maar we gaan nog even 5 maanden door en daarna hopelijk ook….). Ik weet dat ik het zelf gedaan hebt, de discipline en doorzettingsvermogen komen uit mezelf, maar zonder Fit for Life had ik dit nooit behaald! Liefs Dagmar

Terug naar overzicht

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.