NIEUWSBRIEF DECEMBER

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2020 en wat was het een bewogen jaar. Een jaar waarin we met z'n allen in de greep waren van het corona virus. De hele wereld veranderde in korte tijd om ons heen, waarbij we voor grote uitdagingen kwamen te staan op privé en zakelijk vlak.

We willen je mee geven dat we supertrots zijn dat je meedoet aan het Fit for Life programma. Juist in deze tijd is het belangrijk om aan je gezondheid te werken, zowel fysiek als mentaal.

We sluiten dit jaar positief af met workshops die je handvatten geven voor de naderende feestdagen en voor het nieuwe jaar én natuurlijk doen we zoals vanouds de kerstbingo en de nieuwjaarswens!

In deze nieuwsbrief vind je:

  • Workshops '10 stappen naar en gezond, gelukkig & succesvol 2021' en 'Voeding & supplementen'
  • Het verhaal van... Jack
  • Overig nieuws: kerst bingo, openingstijden feestdagen, nieuwjaarswens, inschrijven open trainingen
  • Afsluiting Week van de Werkstress

WORKSHOPS DECEMBER

De workshop 'Tien stappen naar een gezond, gelukkig & succesvol 2021' gaat over het veranderen van je mindset. Het is belangrijk om een duidelijk vastomlijnd doel te hebben en de juiste mindset om dit doel te bereiken. Wat is jouw doel voor volgend jaar?

De workshop Voeding & Supplementen is een aanvulling op jouw voedingsadvies die je krijgt van je coach. Met de feestdagen voor de deur geeft coach Sanne je tips hoe je ook deze dagen gezond en gevarieerd kunt eten.

Lees voor meer info over de workshops op onze website. Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Er is plek voor maximaal 7 personen per workshop.

10 stappen naar een gezond, gelukkig & succesvol leven

  • Dinsdag 15 december 2020 van 19:45 tot 21:15 uur
  • Ezelsveldlaan 49, Delft
  • Coach Thomas Olde Heuvelt, mail: thomas@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-14021665

Voeding & supplementen

  • Woensdag 23 december 2020 van 19:00 tot 20:30 uur
  • Piet Heinplein 66, Den Haag
  • Coach Sanne Overdijk, mail: sanne@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-46304223

HET VERHAAL VAN.... JACK

Een aantal maanden geleden, na het maken van een afspraak, stapte de 13- jarige Jack samen met zijn moeder bij ons de studio in. Zijn ouders maakte zich zorgen over zijn gezondheid. Hij had geen zin meer om te sporten en schaamde zich een beetje tegenover zijn vriendjes. Het was tijd om in beweging te komen!

Jack is nu enige tijd bezig. Naast zijn twee wekelijkse bezoekjes aan de studio, voetbalt hij nog 3x per week bij voetbalvereniging Semper Altius. Hoewel het Jack zeker niet altijd meevalt, is hij zeer gedisciplineerd. Is beter op zijn eten gaan letten, drinkt minder frisdrank en laat de lekkernijen vaker links liggen. Boksen is zijn favoriete bezigheid. We hebben nog een paar maanden te gaan en Jack is er van overtuigd dat hij zijn doelen gaat bereiken. 'Lekkâh bezag' Jack!


OVERIG NIEUWS!

Inschrijven groepstrainingen

Met de invoering van de nieuwe website kun je voortaan online je groepstrainingen boeken. Heden is het zo dat de groepstrainingen elke zondag om 12 uur open worden gezet voor die komende week.

Let op: vanaf 1 december gaat dit veranderen.

Voortaan wordt een dag nadat de training is geweest, de training opengezet voor de week erna. Bijvoorbeeld: je hebt meegedaan aan een open training op maandag 7 december. Dan wordt dinsdag 8 december de training opengezet voor maandag 14 december.

Afmelden voor een open training doe je door de betreffende coach een sms/appje te sturen of mail naar voornaam coach @pf4l.nl (bijvoorbeeld Marco Hoogendijk is marco@pf4l.nl)  

Kerst work-out

Op zaterdag 19 december zijn de open trainingen helemaal in kerststemming! Op alle locaties geven we een 'kerst workout' met na afloop koffie/thee en wat lekkers. Ga met een goed gevoel de kerstdagen tegemoet en geef je op via onze website. Vol is vol!

Openingstijden feestdagen

Op kerstavond vanaf 18 uur, op 1e en 2e Kerstdag, op oudejaarsavond vanaf 18 uur en op 1 januari komen de groepstrainingen en de PTT-groepjes te vervallen. Voor de overige trainingen: overleg met je coach wanneer je deze in kunt halen.

Nieuwsjaarswens

Wie heeft de mooiste wens voor 2021?

Wat is jouw doel voor het nieuwe jaar? In december kun je bij je coach jouw allerliefste wens voor het jaar 2021 inleveren. In het nieuwe jaar verzamelen we alle goede voornemens en een deskundige jury kiest de mooiste, origineelste en leukste voornemen uit. Degene die 'wint' ontvangt een mooi cadeau!Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.