Als je aan de slag gaat met een gezonde levensstijl, lees, hoor en zie je veel  over voeding, bewegen en ontspanning. Het valt je vast op dat de een dit zegt en de ander dat. Bij de een werkt dit en bij de ander niet. Iedereen zit anders in elkaar, iedereen IS anders en dat is ook de reden dat je veel verschillende dingen leest, ziet en hoort.  

Op een gegeven moment kom je op een punt dat je zelf ook merkt wat voor jou wel werkt en wat niet. Omdat we willen dat jouw nieuwe levensstijl je zo min mogelijk moeite kost, is het belangrijk dat je bepaalde dingen zó verandert dat dit prettig is voor jou. Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat je het heerlijk vindt om na het sporten een schaaltje yoghurt te eten met wat vers fruit, dan kun je dit gerust altijd doen.

Blijf sterk, blijf gezond eten, beweeg, sport en straal fitheid uit. Voel je super fit, ook wanneer je je einddoelstelling nog niet bereikt hebt.  

Voeding is bepalend voor hoe je je voelt. Voel jij je goed bij het eten van een ontbijt met brood, dan is dit prima. Merk je dat je er een opgeblazen gevoel van krijgt en snel weer trek krijgt, neem dan vaker een ontbijt met ontbijtgranen en fruit. Van (de voor jou) gezonde en juiste voeding, in combinatie met voldoende beweging en ontspanning wordt jij uiteindelijk de beste versie van jezelf, vol energie en stralend!

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.