Verzeker de toekomst van je werknemers door positieve gedragsverandering

Met de komst van Covid-19 is onze samenleving volledig op z’n kop komen te staan. Zowel privé als op het werk hebben we ons moeten aanpassen aan de omstandigheden met alle gevolgen van dien. Een ding is zeker en dat is dat we (voorlopig) niet terug zullen gaan naar het oude normaal.

We zullen ons dus moeten aanpassen en anders moeten gaan denken over onze werkomstandigheden en hoe deze in te richten. Hoe ga je als werkgever om met deze nieuwe uitdagingen? Met als meest uitdagende vraag: hoe houd je het personeel fit & fruitig met een juiste balans tussen privé en werk?

3 Pijlers

Personal Fit 4 Life is een organisatie die handelt onder de naam Personal Fitness Nederland. Met vijf  vestigingen in de regio Den Haag zetten wij ons in op de persoonlijke gezondheid van mensen.

Binnen ons leefstijlprogramma ‘Fit for Life’ laten we niets aan het toeval over. Ons unieke programma is gericht op gedragsverandering met de pijlers: beweging, voeding en mental coaching, altijd begeleidt door een van onze ervaren coaches:

  • Bewegen altijd onder begeleiding en op afspraak, individueel of in klein groepsverband, in één van onze vijf studio’s in de regio Haaglanden, op locatie of digitaal;
  • Het (aan)leren van een gezond voedingspatroon voor de rest van je leven, afgestemd op de juiste energiebehoefte;
  • Een permanente positieve gedragsverandering waardoor mensen beter in je hun vel gaan zitten en minder stress ervaren.

Verzekerd resultaat

Investeren in de gezondheid van medewerkers kost uiteraard geld. Onderzoeken wijzen uit dat dit zich dubbel en dwars terugverdiend! Elke euro die een werkgever besteedt aan de gezonde leefstijl van een medewerker, levert drie euro op aan kostenbesparing op de ziekteverzuimkosten dat gemiddeld met 15% daalt.

Niet alleen het verzuim daalt maar ook het werkvermogen verbetert (gemiddeld met 5%). Belangrijk om te noemen is dat, in deze tijd waar veel werknemers vanuit huis werken, de interactie tussen werknemers zal toenemen wat de werktevredenheid ten goede komt.

Onze aanpak

Om een voorbeeld te geven hebben we de gemeente Delft gekozen. Deze aanpak is te vertalen naar iedere willekeurige organisatie.

Meer weten?

Graag vertellen wij meer over onze werkwijze, maar geven we ook uitgebreid advies welke route het beste bij uw organisatie past waar het gaat om de vitaliteit van uw medewerkers te verbeteren. Dit uiteraard geheel vrijblijvend!

Contactpersoon:
Marco Hoogendijk / 06-15373586 / marco@pf4l.nl

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.