Misschien heb je momenteel wel eens trek of een hongergevoel tussen je eetmomenten door. Geef altijd toe aan een gevoel van trek of honger door extra rauwkost of fruit te eten. Ook kun je extra groenten opscheppen tijdens de avondmaaltijd. Wanneer je de hongerprikkel negeert, kan je stofwisseling vertragen en dit wil je natuurlijk niet! 

Heb je de hele dag trek in eten, dan kunnen je hormonen in disbalans zijn. Naast een gezonde levensstijl kan Maca helpen voor een verbeterde hormoonbalans. 

Maca is een voedzaam en energierijk knolgewas uit Peru dat bekend staat als adaptogeen. Een adaptogeen is een stof die het lichaam aanzet tot verbetering én een betere balans van de productie van onze eigen hormonen. Dit is met name van belang bij het ouder worden en vooral bij vrouwen in de overgang, omdat de hormonen oestrogeen en progesteron dan gaan flink gaan schommelen en afnemen. Bij overgangsklachten stimuleert maca ons hormonale systeem om de hormoonbalans zo goed mogelijk te herstellen. Zo wordt er bijvoorbeeld meer testosteron aangemaakt, wat de potentie verhoogt.

Maca helpt tevens het libido verhogen (ook bij mannen). 

Geef aan wanneer je regelmatig trek hebt buiten je eetmomenten om of wanneer je na een eetmoment nog steeds trek hebt en vraag je coach of Maca je zou kunnen helpen hierbij.

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.