Vacature  - Commerciële coaches met passie voor gezondheid en bewegen 

Wegens uitbreiding van onze studio’s is Personal Fitness Nederland op zoek naar gedreven commerciële coaches voor onze studio’s in de regio Den Haag.
 

Fit for Life!

Als Trainer / Lifestylecoach onderneem je de eerste stappen richting potentiële klanten. Je neemt telefonisch contact op en nodigt potentiële klanten uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierna begeleid je klanten naar een gezonder en fittere levensstijl door middel van beweging,voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies met je klanten vertel je ze alles over de voordelen van regelmatige beweging, leer je ze alles over gezonde voeding en geef je een korte, maar intensieve training met één doel: Een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering!

 

Wat biedt Personal Fitness Nederland?

Wij zijn op zoek naar zelfstandige werkende personen met een commerciële achtergrond die zelf graag met hun leefstijl bezig zijn en die bereid zijn om zowel in de avonduren als in het weekend willen werken.

Omdat onze studio’s meer zijn dan alleen een personal training studio’s, krijg je uiteraard een intensieve inwerkperiode waarbij we je alles zullen leren over onze kijk op Fit for Life!

 

Mogelijkheden

Momenteel zijn we op zoek naar kandidaten die per direct beschikbaar zijn voor 16 / 20 uur per week met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 30/36uur.

 

Functie eisen

Een commerciële man/vrouw met een passie voor sport en/of voedingsopleiding (CIOS, ALO, Fitness B, Voedingsleer/ Gewichtsconsulent,personal trainer of NASM) achtergrond. 

Van ons krijg je een interne 4-daagse opleiding. Verder vinden we het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met sport en/ofgezonde voeding en dat je op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijzevan levensstijlverandering kunt overbrengen. 

Ben je beschikbaar en woonachtig in of vlak bij Den Haag? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Bedrijfsprofiel

Personal Fitness Nederland is een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil gaan leven, een aantalkilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bijPersonal Fitness Nederland aan het juiste adres.

Wat iemand zijn doelstelling ook is, wij zullen met het team van Personal Fitness Nederland er alles aan doen om samen met de klant deze doelen te bereiken en te behouden. 

Sinds 15 jaar werken we met het bewezen 'Fit for Life 'fitness- en lifestyleprogramma. Dit programma is opgebouwd uit de drie pijlers; bewegen, gezonde voeding en mental coaching.

Reeds honderden klanten hebben dit programma met succes gevolgd.

 

Wil jij ook graag aan de slag als personal coach?

Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en coachen naar een permanente gezonde levensstijl?

 

Dan is werken in een van onze studio's iets voor jou!

Onze organisatie is altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ondernemende trainers/coaches.

Maak van je hobby je beroep! 


Interesse?

Ben jij klaar voor een nieuwe sportieve uitdaging? Mail dan je CV inclusief foto en motivatie naar marco@pf4l.nl. Voor meer informatie over onze werkwijze kun je alles lezen op www.personalfitnessnederland.nl of via www.personalfitforlife.nl

 

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.