Nieuwsbrief oktober

Deze maand hebben we weer een mooi programma voor je samengesteld vol met inspiratie en tips voor jouw geluk en gezondheid!

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • Workshops Voeding, Stressreductie en Mental Coaching
 • Het verhaal van... Isabella Vonck en Susan Mathijsen
 • Het is weer tijd voor Fitboost
 • Tips om gelukkiger te zijn in je werk
 • Personele mededelingen

Succes deze maand!  

Workshops

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

De workshops vinden plaats in de studio.


Je kunt je aanmelden via onze website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 10 deelnemers per workshop. Vol is vol!  

Voeding  

Deze workshop is een aanvulling op jouw voedingsadvies die je krijgt van je coach. Je leert alle ins en outs over vetten, eiwitten en koolhydraten.

 • Zaterdag 15 oktober 10:00 uur
 • Piet Heinplein 66, Den Haag
 • Sanne Overdijk sanne@pf4l.nl 06-46304223

Stressreductie

Wat is stress eigenlijk en wat doet het met je lijf? In deze workshop geven we je een aantal handvatten om beter met stressfactoren om te gaan.

 • Woensdag 19 oktober 19:30 uur
 • Min. Talmalaan 83, Rijswijk
 • Michael Grobbe michael@pf4l.nl 06-82662944

Mental Coaching

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw stip aan de horizon?

 • Zaterdag 22 oktober 13:00 uur
 • Damlaan 15A, Leidschendam
 • Winod Bansie winod@pf4l.nl 06-21523736

Het verhaal van......

Twee bijzondere dames die prachtig verwoord hebben hoe het Fit for Life programma hun leven positief beïnvloedt heeft. We zijn supertrots op deze kanjers!  

Isabella Vonck

"Het Fit for Life programma heeft mij echt geholpen mijn mindset te veranderen waardoor ik veel actiever ben geworden en gezonder ben gaan leven. Ik ben bewustere voedingskeuzes gaan maken, maar heb ook geleerd dat ik niet te streng voor mezelf hoef te zijn.

Ik voel mij fitter en gemotiveerder om elke dag extra te bewegen. De goede begeleiding van de personal trainers hebben ervoor gezorgd dat ik met plezier en veel motivatie naar de individuele- en groepslessen toe ga. Daarom heb ik mij nog een jaar ingeschreven bij Personal Fitness Nederland en wie weet plak ik hier er nog een paar jaar aan vast!"

Lees hier het hele verhaal van Isabella  

Susan Mathijsen

"Ik heb mijn doelen meer dan bereikt! Ik ben 26 kg afgevallen en ben fysiek fit en mentaal stabiel. Maar belangrijker…het is mijn nieuwe levensstijl geworden. Ik sport ongeveer 4 keer per week (3x open training, 1x pc) en voel me beroerd als ik daar een afspraak van mis.

Ik ben minder streng voor mezelf dan in de eerste maanden. Ik geniet ook van dagen dat ik bijvoorbeeld een festival of feestje heb en sta mezelf dan ook toe om bijvoorbeeld een biertje te drinken. En nu heb ik zelf een ‘before and after’-foto. Dat had ik nooit, maar dan ook nooit gedacht. En zonder Fit for Life en Marco, Mike en Michael ook nooit bereikt!"

 

Lees hier het hele verhaal van Susan  

Deel ook jouw verhaal!

We zijn altijd op zoek naar inspirerende verhalen om te delen!

Wil jij dit ook graag? Stuur dan een mail naar cindy@pf4l.nl en we helpen je jouw verhaal te schrijven en te delen.

Fitboost

Oktober is een mooie maand om met Fitboost te beginnen! Wil je je topfit voelen, wil je tijd maken voor jezelf, je hoofd leeg maken en voelen wat dit je voor extra energie biedt? Lees dan verder en begin zo snel mogelijk met Fitboost en voel wat dit met je doet.

Wat is Fitboost?


Fitboost is een programma waarin de nadruk ligt op het rust geven van je lichaam, waaronder je darmen, lever en andere organen. Door deze rust verlopen onder andere de stofwisseling en energielevering beter, waardoor je je fitter voelt. Fitboost duurt in totaal vier weken. Je begint met een voorbereidende week, gevolgd door twee weken waarin je slechts voeding neemt die door de darmen makkelijk te verteren is en als laatste een afbouwweek waarin je tips krijgt hoe je je levensstijl voor altijd gezond kunt houden.

Je darmen krijgen in deze weken tijd over om opgeslagen afvalstoffen te verwijderen uit het lichaam. Tevens hebben de darmen alle tijd om alle vitamines en mineralen uit de producten die je eet en drinkt, op te nemen in je lichaam. Fitboost is eenvoudig en de maaltijden zijn lekker. Je bouwt in deze weken geen tekorten op. Je merkt juist dat je je fitter gaat voelen, omdat je darmen alle voedingsstoffen steeds beter opnemen. Tevens leer je om dagelijks momenten voor ontspannen in te bouwen en krijg je adviezen hoe je je nachtrust kunt verbeteren. Alles met één doel: je lichaam rust te geven met meer energie als gevolg.

Vraag je coach om meer informatie en ontdek hoe fit jij je kunt voelen!

Gelukkiger in het werk

Gelukkiger worden in je werk? Probeer deze vijf dingen eens!

Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: meer werkgeluk.

Als je meer werkgeluk ervaart, voel je je beter en dat straal je uit. En met welke collega spreek jij liever, die ene die zo zeurt, of die stralende collega? Ter ere van de week van het werkgeluk hierbij mijn vijf beste geluksverhogers.

Lees hier het hele artikel  

Huishoudelijke mededelingen

Welkom in ons team Marijke!

Hi allemaal, ik ben Marijke van der Velden, 25 jaar. Je herkent me misschien al, ik ben ook klant bij Personal Fitness Nederland, dus voor sommigen een bekend gezicht. Het Fit For Life programma is me zo goed bevallen dat het mijn hobby is geworden en nu ook mijn werk! Ik kijk er erg naar uit om je te begeleiden om je mooie doelen te behalen!

Ik ben daarnaast ook part-time functioneel applicatiebeheerder bij GGZ Delfland en ik houd ervan om in mijn vrije tijd lekker te sporten en met vrienden leuke dingen te doen. Ik ga later dit jaar beginnen met de Personal Trainer opleiding en zal dan mijn kennis nog meer uitbreiden als Personal Coach!

Vertrek Enzio Phillipo


Hoewel nog slechts kort werkzaam voor ons gaat Enzio ons team verlaten. De laatste werkdag van Enzio is vrijdag 14 oktober. Zijn uren zullen voorlopig intern opgevangen worden. Op dit moment zijn wij drukdoende om per direct vervanging te zoeken.

Stage Sascha Gobel

Recent is Sascha Gobel bij ons gestart met haar stage. Binnen deze stage gaat zij analyseren en onderzoeken of onze huidige producten en diensten op het gebied van voeding aansluiten op jouw wensen en wat er eventueel verbetert kan worden.

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.