Nieuwsbrief november 2022

Deze maand hebben we weer een mooi programma voor je samengesteld vol met inspiratie en tips voor jouw geluk en gezondheid. Met de 'Week van de Werkstress' in het vooruitzicht ligt de nadruk deze maand op jouw werkgeluk!

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • Workshops Stressreductie en Mental Coaching
 • Consult Voeding
 • Week van de Werkstress: Mentale vooruitgang
 • Vitaliteitsscan
 • Personele mededelingen

Succes deze maand!  

Workshops

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

De workshops vinden plaats in de studio.


Je kunt je aanmelden via onze website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 10 deelnemers per workshop. Vol is vol!

Stressreductie  

Wat is stress eigenlijk en wat doet het met je lijf? In deze workshop geven we je een aantal handvatten om beter met stressfactoren om te gaan.

 • Dinsdag 22 november 20:00 uur
 • Oude Haagweg 577, Den Haag
 • Marco Hoogendijk marco@pf4l.nl 06-15373586

Mental Coaching  

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw stip aan de horizon?

 • Donderdag 24 november 20:00 uur
 • Ezelsveldlaan 49, Delft
 • Lydia So lydia@pf4l.nl  06-50668518

Consult Voeding

In de vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat Sascha Gobel het aankomende jaar stage loopt bij ons. Sascha doet de MBO 4 opleiding 'food en lifestyle'. Tijdens haar stage voert ze een onderzoek uit naar de wensen van onze klanten betreffende de pijler 'voeding' binnen ons Fit For Life programma.  

Sascha: "Ik zou je graag willen uitnodigen voor een consult. In dit consult kun je al je vragen stellen rondom voeding en waar je eventueel tegen aan loopt tijdens je programma (gebruik Vytal, het werkboek of de workshops). Waar mogelijk geef ik je antwoord en wil je erg graag verder helpen!"

Als je interesse hebt in een consult met mij, stuur dan een mailtje naar: Sgobel01@student.lentiz.nl of geef het door aan je coach!
Bellen of appen kan ook naar 06-30822779.

Week van de Werkstress

Mentaal en fysiek sterk!

Van 14 tot en met 18 november 2022 organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Werkgevers krijgen concrete handvatten om dit samen met hun werknemers te realiseren. Het inzetten op het versterken van alle medewerkers leidt ertoe dat een organisatie meer in balans komt.

Tip jouw werkgever over de Week van de Werkstress en wat ze kunnen doen om jou fysiek en mentaal sterk te blijven!  

Wat zijn de vijf aandachtspunten voor mentale vooruitgang?

De mentale schijf van vijf is een praktisch hulpmiddel bij het streven naar mentale kracht. Zoals de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum helpt om gezond en gebalanceerd te eten, zo helpt de mentale schijf van vijf je, om mentaal krachtiger te worden. De vijf aandachtspunten komen uit de positieve psychologie.

Aandacht geven aan deze vijf aspecten leidt tot meer geluk en mentaal vitalere mensen.

 • Het eerste aanknopingspunt is emoties. We moeten simpelweg meer positieve emoties ervaren.
 • Een tweede punt is betrokkenheid, het intrinsiek gemotiveerd, enthousiast en betrokken zijn bij wat we doen.
 • Een derde aandachtspunt zijn sociale contacten en relaties van goede kwaliteit.
 • Ten vierde is het belangrijk dat we betekenisvol bezig zijn.
 • En tot slot, nummer vijf, is dat we dat we goed kunnen presteren. Gezond presteren – zonder ten onder te gaan aan prestatiedruk – is een mentale vaardigheid.

De mentale schijf van vijf helpt door de veelheid aan mogelijkheden om te werken aan mentale kracht, concreet te maken. Ieder aandachtsgebied helpt daarbij. Gaat het met één van de deelgebieden beter, dan wordt je als mens mentaal sterker. Daarbij versterken ze ook elkaar.  

Vitaliteitsscan

Afgelopen maand zijn wij als Personal Fitness Nederland erkend als voeding- en bewegingsexpert bij Vitaal Bedrijf.

Wat houdt dit in?
Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Vitaal Bedrijf helpt ondernemers stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement bij ondernemingen.

Vitaal Bedrijf doet dat o.a. door alle ondernemers van Nederland hulp aan te bieden welke concreet en direct toepasbaar is. Zo zetten ze het bewijs op een rij van wat werkt en wat niet. Ook brengen ze al het aanbod bij elkaar zodat ondernemers snel de best passende concrete stap kunnen zetten op het gebied van vitaliteit binnen het bedrijf.

Ontdek in tien minuten hoe vitaal jouw bedrijf is en doe de oriëntatiescan

Investeren in vitaliteit loont! Uit onderzoek weten we dat elke euro die geïnvesteerd wordt in leefstijlprogramma’s maar liefst €1,42 oplevert. En dat investeren in vitaliteit zorgt voor minder ziekteverzuim, meer productiviteit, een grotere betrokkenheid en een sterk werkgeversmerk. Maar hoe ga je aan de slag met vitaliteit? Met de oriëntatiescan, die je als werkgever zelf invult, ontdek je binnen 10 minuten hoe het er nu voor staat met de aandacht voor vitaliteit in jouw bedrijf. Met de inzichten kun je direct en gericht aan de slag.

Doe hier de scan voor je eigen bedrijf of tip je werkgever!

Huishoudelijke mededelingen

Welkom in ons team Raveena!

Hi allemaal, ik ben Raveena Kandhai. Ik ben 29 jaar en woon in Den Haag, waar ik binnenkort ook aan de slag mag bij Personal Fitness Nederland.

Zelf ben ik al 5 jaar actief in de fitnessbranche als personal trainer en ik kan niet wachten om met jullie aan de slag te gaan. Tot snel!

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.