Nieuwsbrief november

De feestmaand is voorbij en wat was het leuk! Toppers zijn jullie!!

Deze maand begint al weer spannend met de start van onze nieuwe studio in Leidschendam. De eerste klanten zijn al ingeschreven dus we kunnen beginnen! Winod Bansie gaat ons team versterken en gaat vanaf 1 november van start in deze studio.

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • Terugblik feestmaand
 • Workshop 'Mental Coaching' en 'Stressreductie'
 • Huishoudelijke mededelingen
 • Week van de Werkstress
 • Inspirerend nieuws

Succes!  

Terugblik feestmaand

Wat een maand! We hebben ontzettend genoten om alles te organiseren en van alle positieve feedback die we hebben gekregen. En natuurlijk de kadootjes! Super bedankt iedereen!!

Volgend jaar bestaat de Oude Haagweg 5 jaar, dus dan doen we het nog eens dunnetjes over;-)

Hier een kleine sfeerimpressie van de afgelopen maand:

Bootcamp at the beach
Bingo work-out
Yogales  
Boksles
Insanity work-out
De mannen feliciteren elkaar
Klanten in het zonnetje gezet
Felicitaties van het team
Massage workshop

Workshops

Tijdens de workshop 'Mental Coaching' ga je dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw doel en plan en hoe ga je daar komen? Oftewel, wat is jouw stip aan de horizon? Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes, dus schrijf je nu in!


Een hoop mensen ervaren stress in hun leven, bewust of onbewust. Een hoog cortisol gehalte heeft grote invloed op je lichaam. Wat is stress eigenlijk en wat is de oplossing? In de workshop 'Stressreductie' geven we je een aantal handvatten om beter met stressfactoren om te gaan.


Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 10 deelnemers per workshop. Vol is vol!  

Workshop Mental Coaching

 • Vrijdag 19 november om 15:30 uur
 • Oude Haagweg 577, Den Haag
 • Coach Musa Kaya
 • mail: musa@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-16115902

Stressreductie

 • Dinsdag 23 november om 19:00 uur (OT vervalt)
 • Ezelsveldlaan 49, Delft
 • Coach Thomas Olde Heuvelt
 • mail: thomas@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-14021665

Huishoudelijke mededelingen

Wij stellen voor: Winod Bansie

Per 1 november ben ik werkzaam als studiomanager van onze nieuwe vestiging in Leidschendam.

Hier wil ik levens van mensen positief en blijvend veranderen met ons Fit for Life programma.

Bezig zijn met een gezonde lifestyle en mensen ernaar toe coachen is één van mijn passies en daarom is mijn motto: "Your health is your greatest wealth. Take good care of it!".

Mijn overige interesses zijn mezelf blijven ontwikkelen in mijn vakgebied, sporten met name Taekwondo, massages en genieten van de natuur.

Vertrek Mike Winterkamp

Helaas gaat Mike per 1 december op zoek naar een andere uitdaging. We vinden het natuurlijk erg jammer dat hij heeft besloten op zo'n korte termijn al weer weg te gaan, maar we respecteren zijn besluit. We gaan snel op zoek naar goede vervanging, je word op de hoogte gebracht hoe of wat!

Week van de Werkstress

Van 15 tot en met 19 november wordt de Week van de Werkstress gehouden met als thema: Mentaal sterk!

Het vermogen om goed om te gaan met (dreigende) stress, tegenslag en verandering is een belangrijke factor bij werkstress. Er wordt meer dan ooit een beroep gedaan op de mentale kracht van individuele werknemers en organisaties.

Behandel mentale kracht als een spier die je moet ontwikkelen, onderhouden en op zijn tijd ook rust moet gunnen. Als mentaal sterke organisatie ben je voorbereid op veranderingen, stress en tegenslag

Dans, muziek, tekenen en sport als krachtbronnen

Van de grootste drinkers en rokers van Europa naar ranglijstaanvoerder van tieners met de gezondste levensstijl. IJsland kreeg het voor elkaar door gezonde alternatieven te stimuleren. Dans, muziek, tekenen en sport verlagen stress en hebben vergelijkbare biochemische effecten op de hersenen als stimulerende middelen, alcohol en tabak. Bekijk uitleg van een van de betrokken onderzoekers en maak kennis met de pilot in zes Nederlandse gemeenten.

Inspirerend nieuws

Wil jij deze klus er nog even bij doen? Wil je je project iets eerder opleveren? Kan jij vandaag een uurtje langer blijven zodat ik eerder weg kan?

Het zijn vragen waar veel mensen moeite mee hebben: ja zeggen is op het moment zelf het makkelijkst, maar ook aan jouw kunnen (en willen) zitten grenzen. Hoe geef je die grenzen op een goede manier aan?

Vijf tips hoe je assertiever wordt op het werk!

Lees hier het hele artikel

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.