Nieuwsbrief mei 2023

Wat een feestmaand hebben we achter de rug in Delft. We hebben zo ontzettend genoten! Dank iedereen hiervoor!! In deze nieuwsbrief blikken we nog even terug hierop. Deze maand gaan we weer over op de orde van de dag met uiteraard weer  een fantastisch programma. Succes deze maand!

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • Workshops Mental Coaching en Stressreductie
 • Terugblik 5-jarig bestaan studio Delft
 • Het verhaal van... Edwin van Dalfsen en Nicole Jannink
 • Thuistraining: box ademhaling
 • Huishoudelijke mededelingen: gewijzigde openingstijden
 • Inspirerend nieuws: daarom wordt je zwaarder als je ouder wordt

Workshops

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

De workshops vinden plaats in de studio.


Meld je aan bij de betreffende coach!

Maximaal 10 deelnemers per workshop. Vol is vol.

Workshop Mental Coaching

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren, valkuilen. En hoe kunnen we een negatieve mindset  omzetten naar een positieve mindset?

 • Woensdag 17 mei om 19:00 uur (OT vervalt)
 • Piet Heinplein 66, Den Haag
 • Mike Smeelen, mike@pf4l.nl 06-53398735

Workshop Stressreductie  

Wat is stress eigenlijk en wat doet het met je lijf? In deze workshop geven we je een aantal handvatten om beter met stressfactoren om te gaan.

 • Dinsdag 23 mei om 20:00 uur (OT vervalt)
 • Damlaan 15A, Leidschendam
 • Winod Bansie, winod@pf4l.nl, 06-21523736

Terugblik 5-jarig bestaan studio Delft

Wat een fantastische maand was het! Leuke activiteiten met enthousiaste deelnemers! Dank je wel, zonder jullie hadden we dat mooie feestje niet kunnen vieren. We genieten graag nog even na.  

Bikkels van de bootcamp in het Delftse Hout
Spieren lekker los met de massage workshop
Winnaars PFN Games
PFN Games

 

 

Klanten in het zonnetje
Dans workshop Salsa en Axé door Claudia
Boulderen met Thomas!

 

Het verhaal van...

Edwin van Dalfsen

"Ik heb door het sporten en de veranderingen in mijn eetpatroon mijn doel om af te vallen behaald, ik ben nu ruim 40 kilo kwijt! Ik voel me veel energieker en geniet van alle positieve aandacht. Door de voedingsapp heb ik mijn eetgewoontes drastisch en blijvend veranderd. Ik ben sporten leuk en ontspannend gaan vinden en doe mee met bijna alle small group trainingen. Als ik weet dat ik me niet aan mijn voedingspatroon kan houden compenseer ik dat met een rondje joggen. De coaching en positieve aanmoedigingen van Winod hebben me hiermee enorm geholpen!"

Lees hier zijn hele verhaal

Nicole Jannink

"Het Fit for Life programma geeft me zoveel handvatten om dit tot een goed einde te kunnen volbrengen. De wekelijkse lessen in het werkboeken de begeleiding van Winod haal ik niet alleen mijn motivatie uit, maar ik leer er ook nog steeds dingen van.

Zo ben ik nu heel erg aan het leren om sporten los te zien van het eetpatroon. De reden waarom afvalpogingen in het verleden mislukten, was omdat ik, zodra ik wat minder goede keuzes maakte in het eten, ik ook niet meer ging sporten. Inmiddels kan ik dat beter los van elkaar zien. Sporten doe ik omdat het me een heel fijn gevoel geeft, het ontspant me. En als ik met mezelf heb afgesproken om te gaan sporten en ik kom die afspraak na, dan voel ik me veel beter over mezelf en zit ik lekkerder in mijn vel."

Lees hier haar hele verhaal

Thuistrainingen

Mike en Sanne leggen je de box ademhaling uit. Box ademhaling is een krachtige maar toch eenvoudige ontspanningstechniek die je kan helpen je hoofd leeg te maken, je lichaam te ontspannen en je focus en concentratie te verbeteren.
Je kunt het overal doen, ook aan een bureau, in een café of in de auto!  

Huishoudelijke mededelingen

Gewijzigde openingstijden

Feestdagen
Donderdag 18 mei op Hemelvaartsdag en maandag 29 mei met Pinksteren vervallen in de avonduren de open trainingen. Overige trainingen vinden plaats in overleg met je coach.

Inspirerend nieuws

Je eetpatroon blijft hetzelfde en je beweegt nog evenveel. Toch kruipt je gewicht omhoog naarmate je ouder wordt.Volgens onderzoekers van het Karolinska Institutet komt dat doordat de lipid turnover van het lichaam met de jaren afneemt, waardoor je sneller aankomt.

Het lichaam heeft twee typen vetweefsel: wit vet en bruin vet. In beide weefsels wordt het vet opgeslagen in triglyceriden, een groep vetstofmoleculen die ook wel lipiden worden genoemd. Ondanks deze gelijkenis hebben wit en bruin vet een verschillende functie.

Lees hier het hele artikel

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.