Nieuwsbrief maart 2022

De lente is in aantocht, de eerste knoppen en bloemen verschijnen aan de bomen en planten en de zon laat zich weer wat vaker zien. Met de huidige versoepelingen is er weer meer mogelijk in de samenleving en op sociaal vlak. Tijd voor weer een mooi programma de komende maand!

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • Workshops 'Mental Coaching' en 'Stressreductie'
 • Bootcamps
 • Verbouwing Piet Heinplein
 • Inspirerend nieuws
 • huishoudelijke mededelingen

Succes en have fun deze maand!

Workshops

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

De workshops vinden plaats in de studio.


Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 8 deelnemers per workshop. Vol is vol!

Workshop Mental Coaching

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw stip aan de horizon?

 • Dinsdag 15 maart om 19:30 uur (OT vervalt)
 • Damlaan 15A, Leidschendam
 • coach Winod Bansie
 • mail: winod@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-21523736

Workshop Stressreductie

Wat is stress eigenlijk en wat doet het met je lijf? In deze workshop geven we je een aantal handvatten om beter met stressfactoren om te gaan.

 • Woensdag 23 maart om 19:30 uur
 • Ezelsveldlaan 49, Delft
 • coach Thomas Olde Heuvelt
 • mail: thomas@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-14021665

Bootcamp

Met beter weer in het vooruitzicht zullen we vanaf april bootcamps aanbieden op het strand en in het bos!

Op het strand zal dat zijn bij strandtent De Kwartel en in het bos in de Scheveningse Bosjes. Deze zullen 1x in de maand de OT op de Oude Haagweg vervangen en 1x in de maand de OT op het Piet Heinplein. Natuurlijk ben je op één van onze andere vestigingen ook van harte welkom!

Net als een open training kun je je aanmelden voor deze bootcamps via onze eigen website. Hou de agenda in de gaten!

 

Verbouwing Piet Heinplein

In maart begint de verbouwing aan het Piet Heinplein. Voorbereidend werk is al gedaan. Nu zal er begonnen worden met de gracht onder het plein open te maken, zodat straks de gracht weer te zien is. Het plein krijgt ook een andere indeling.


De studio blijft gewoon bereikbaar. We verwachten wel dat er een hoop zand etc. voor de deur zal liggen, dus graag de buitenschoenen uit bij de voordeur!

 

Inspirerend nieuws

Overgewicht en obesitas kosten Nederland in totaal ruim 79 miljard euro per jaar, schrijven wetenschappers op basis van nieuw onderzoek. Per volwassene gaat het jaarlijks om zo’n 11.500 euro per jaar. De wetenschappers benadrukken dat het de eerste keer is dat het bedrag is berekend en niet is geschat.

De studie is begeleid door de universiteit van Maastricht en het Partnerschap Overgewicht Nederland.

De onderzoekers keken bij 97 patiënten naar alle kosten die samenhingen met overgewicht en obesitas. De kosten varieerden van een verblijf in het ziekenhuis, de kosten van de diëtist en de chirurgische ingreep tot de transportkosten naar het ziekenhuis en de kosten voor het vrij moeten nemen van werk.

Lees hier het hele artikel

Huishoudelijke mededelingen

Open trainingen

Nu de maatregelen versoepeld zijn, zullen we de groepen voor de open trainingen weer groter maken. Dit betekent dat er ook weer meer plekken beschikbaar zijn.

Afmelden voor een training doe je door een bericht te sturen naar de betreffende coach. Zo maak je ruimte voor iemand anders en kan de coach rekening houden met het aantal mensen. Telefoonnummers van de coaches staan vermeld op onze website.

Afmelden voor een training (PC of PTT)

Zoals vermeld in onze reglement en voorwaarden dien je je 24 uur van tevoren af te melden voor een training als je niet kunt komen. Doe je dit niet, dan wordt de training gezien als een afgewerkte training die je niet meer in kan halen. Meld je dus op tijd af!

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.