Nieuwsbrief juni

We hebben een fantastische maand voor de boeg met ontzettend veel leuke activiteiten! Op de Oude Haagweg is er iedere week wat te doen met als klapper op de vuurpijl zaterdag 11 juni.

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • programma 5-jarig bestaan Oude Haagweg
 • workshop Mental Coaching
 • cadeautje voor Vaderdag
 • huishoudelijke mededelingen: feestdagen
 • aandacht voor Oekraïnse vluchtelingen

Veel plezier deze maand!

5-jarig bestaan Oude Haagweg

Programma Oude Haagweg feestmaand juni

Zaterdag 4 juni: Bootcamp at the Beach
09:00 - 10:30 uur

Er zijn nog enkele plekken vrij voor deze leuke bootcamp!

Musa en Melih staan voor je klaar om je een fantastische work-out te geven op dit mooie plekje. Na afloop doen we een bakkie bij strandtent de Kwartel. 

We verzamelen om 9:00 uur bij strandtent De Kwartel.

Zaterdag 11 juni: 5-jarig bestaan

 • 13.30 – 16:00 PFN games

Je wordt vooraf door ons ingedeeld in een team waarna je gezamenlijk 8 onderdelen uitvoert met afsluitend een wedstrijd teamtouwtrekken.

De onderdelen die voor je klaar staan zijn; squaten, bankdrukken, optrekken, touwtje springen, boksen, sit ups, push ups en shoulder press. Ieder teamlid voert het onderdeel 1 minuut uit, waarna er een totaal score wordt samen gesteld. Bij de onderdelen wordt er rekening gehouden met sekse en leeftijd dus IEDEREEN kan meedoen. Daag jezelf uit en ga tot het uiterste samen met je teamgenoten tijdens deze Personal Fitness Nederland Games! Voor de winnaars liggen er leuke prijzen klaar.

 • 17.00 Borrel Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje.


Donderdag 16 juni: Salsa & Bachata Dance Workshop
19:00 – 21:00 uur
Zwoele zomervibes met deze Salsa & Bachata Dance workshop met Raquel van Latin Fire Dragons. In deze workshop leer je de basispassen, ritme, styling, muzikaliteit en techniek voor Salsa en Bachata. Ontspan en geniet van de Latin beats en muziek in deze workshop!

Zaterdag 18 juni: bingo work-out
09:30 – 10:30 uur
Onze oudgedienden weten waar we het over hebben, de beruchte Bingo work-out van Musa. Onze bingo koning draait aan zijn rad tijdens deze work-out, er zijn leuke prijzen te winnen!

Zaterdag 25 juni Workshop Massage
13:00 uur
I.s.m Massagepoint komen verschillende massagetechnieken aan bod. Duomassage d.m.v. Shiatsu drukpuntmassage, stoelmassage en zelfmassage d.m.v. een massagebal. Heerlijk om je spieren even te verwennen!

Je kunt je aanmelden voor de diverse activiteiten via onze website. Via 'Book appointment', bij locatie Oude Haagweg (uitgezonderd de bootcamp, deze staat bij 'extern') Meld je ook aan als je voor de borrel komt op zaterdag 11 juni i.v.m. inkopen.

Iedereen (dus alle locaties) kan zich aanmelden voor de activiteiten. Let op: bij teveel aanmeldingen hebben klanten van de Oude Haagweg voorrang!

Meld je hier aan voor alle activiteiten!

Workshops  

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

De workshops vinden plaats in de studio.


Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 10 deelnemers per workshop. Vol is vol!

Workshop Mental Coaching

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw stip aan de horizon?

 • Zaterdag 25 juni om 12:00 uur
 • Ezelsveldlaan 49, Delft
 • coach Thomas Olde Heuvelt
 • mail: thomas@pf4l.nl WhatsApp/SMS: 06-82662944

Vaderdag

Vaderdag cadeautje

We zijn zo lekker in de feeststemming deze maand dat we je een leuk cadeau aanbieden.

Vind je het lastig om je vader een uniek cadeau te geven? Bied je vader een gratis PT sessie aan van 30 minuten! Een gezonde papa is een blije papa:-)

Je kunt dit aangeven bij je coach en dan maken we het in orde!

Huishoudelijke mededelingen

Pinksteren

Op 2e Pinksterdag vervallen de open trainingen. De rest van de trainingen (PC en PTT) gaan in principe door in overleg met je coach.

Oekraïne

Agnes Rozanska, zij traint op het Piet Heinplein bij Sanne, vroeg ons om in de nieuwsbrief aandacht te vragen voor de Oekraïnse vluchtelingen in haar geboorteplaats Wroclaw in Polen.

Agnes: "Met ongeveer 100.000 vluchtelingen in en op doorreis via Wroclaw, en met het grootste deel van de dagelijkse hulp gebaseerd op donaties en vrijwilligerswerk, zijn de behoeften nog steeds enorm. Ook al gaan veel Oekraïense vluchtelingen terug naar veiliger gebieden in Oekraïne, er zijn er nog zo veel in Polen en die hebben hulp nodig.
Toen ik in april in Polen was, heb ik 2 weken in Wroclaw doorgebracht, als vrijwilliger gewerkt en de Oekraïense vluchtelingen geholpen. Mede met de steun van mensen rondom mij, heb ik 5000 EUR ingezameld en gebruikt om ter plaatse zoveel mogelijk te helpen.

Nu ben ik weer in Polen. De situatie is nu een beetje anders, sommige mensen zijn vertrokken, nieuwe mensen zijn gekomen, veel mensen beginnen zich te vestigen. De directe hulp door het uitdelen van warme maaltijden, voedsel, hygiëneproducten wordt nog steeds dagelijks verzorgd door de organisatie TRATWA. Zij zamelen ook donaties in en organiseren transporten met kleding, medicijnen en voedsel naar verschillende plaatsen in Oekraïne.

Tegelijkertijd zijn de coördinerende liefdadigheidsinstellingen in Wroclaw begonnen met het aanbieden van taalcursussen en jobtrainingen, om de Oekraïense vluchtelingen die dat willen een kans te geven om hier een tijdje een wat stabieler leven op te bouwen. Ze zeggen dat het is alsof je de mensen een hengel geeft, in plaats van een vis. En ik denk dat het een slimme zet is na zoveel dagen van deze vreselijke oorlog zonder einde...
Dus alle donaties zijn welkom!

Ik heb daar zelf als vrijwilliger gewerkt, ik weet dat het geld onmiddellijk ter plaatse wordt besteed en om mensen rechtstreeks te helpen. Dit is op dit moment de meest efficiënte en zichtbare manier om de Oekraïense bevolking in ballingschap te steunen". Alvast hartelijk bedankt

 

 

 

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.