Nieuwsbrief juli

Juni feestmaand zit er op! In deze nieuwsbrief genieten we nog even na van alle activiteiten. Deze maand hebben we een mooi programma voor je samengesteld.

Dit is voorlopig de laatste nieuwsbrief, in augustus hebben we zomerstop dus geen workshops. In september zijn we weer terug!

Ga je in de komende maanden met vakantie? Vergeet dit niet tijdig door te geven aan je coach.

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • sfeerimpressie 5-jarig bestaan Oude Haagweg
 • workshops Voeding, Stressreductie en Mental Coaching
 • Musa in het zonnetje
 • tips tegen vakantiestress

Veel plezier deze maand en een goede vakantie!

5-jarig bestaan Oude Haagweg

Wat een maand! We hebben ontzettend genoten om alles te organiseren en van alle positieve feedback die we hebben gekregen. Super bedankt iedereen!!

Volgend jaar doen we alles nog een keer dunnetjes over want dan bestaat onze studio in Delft 5 jaar;-)

Hier een kleine sfeerimpressie van de afgelopen maand:

Onze kanjers van de bootcamp op het strand

Marco doet het wel even voor

 

PFN Games

 

PFN Games

PFN Games

 

PFN Games team Musa en Thomas

 

PFN Games team Sanne en Lydia

PFN Games team Winod en Michael

Salsa met Raquel van Latin Fire Dragons

 

Bachata: oefenen van de 'turn'

Bingo: iedereen blij met de welverdiende prijzen

Hard werken om die spieren los te krijgen!

 

Workshops

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

De workshops vinden plaats in de studio.


Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 10 deelnemers per workshop. Vol is vol!

Workshop Voeding & Supplementen

Deze workshop is een aanvulling op jouw voedingsadvies die je krijgt van je coach. Je leert alle ins en outs over vetten, eiwitten en koolhydraten.

 • Zaterdag 16 juli om 13:00 uur
 • Damlaan 15A, Leidschendam
 • Winod Bansie
 • winod@pf4l.nl 06-21523736

 Workshop Stressreductie

Wat is stress eigenlijk en wat doet het met je lijf? In deze workshop geven we je een aantal handvatten om beter met stressfactoren om te gaan.

 • Maandag 18 juli om 19:30 uur
 • Piet Heinplein 66, Den Haag
 • Mike Smeelen
 • mike@pf4l.nl 06-53398735

Workshop Mental Coaching

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw stip aan de horizon?

 • Zaterdag 23 juli om 13:00 uur
 • Min. Talmalaan 83, Rijswijk
 • Michael Grobbe
 • michael@pf4l.nl 06-82662944

In het zonnetje

Musa Kaya 5 jaar in dienst  

3 juli aanstaande is onze altijd o zo opgewekte Musa alweer 5 jaar in dienst!


Ooit begonnen aan het Piet Heinplein, maar intussen het vaste gezicht op de Oude Haagweg.


Musa begon als een iets wat stille, introverte kracht die zich gedurende 5 jaar heeft ontwikkeld tot een bekwame coach die met veel enthousiasme en passie zijn werk beoefend.

Wij zijn dan ook erg blij dat hij het na 5 jaar nog steeds naar zijn zin heeft en er hopelijk nog vele jaren aan toe wil plakken.

Tips tegen vakantiestress

Met vakantie gaan roept bij veel mensen extra spanning op. Deze reactie kan te maken hebben met verschillende oorzaken, zoals te hooggespannen verwachtingen, het wegvallen van vaste gewoonten of doordat privéproblemen opleven tijdens de vakantie.


Er zijn verschillende oorzaken voor vakantiestress:  

 • Werkdruk. Volgende week ga je op vakantie, maar hebt nog een stapel werk te doen. Je werkt hard om alles af te krijgen zodat er na je vakantie geen werk meer op je ligt te wachten. Je gaat ervan uit dat het van je verwacht wordt dat je dit doet. En je wil je collega’s natuurlijk niet belasten met jouw werk. Het gevolg is dat je oververmoeid aan je vakantie begint en een tijd nodig hebt om bij te komen. In het ergste geval stort je in op je vakantie waardoor je er niet volledig van kan genieten.  

Tip: Stel grenzen aan de hoeveelheid werk en draag klussen op tijd over. Het is beter om een reële planning te maken en je grenzen goed te bewaken, stel prioriteiten. Voorkom dat je op de laatste dag voor je vakantie extra hard moet werken. Lukt het niet om al je werk af te krijgen? Zorg dan dat je werk op tijd overdraagt aan een collega.  

 • Slechte voorbereiding. De voorbereiding kan voor stress zorgen. Een dag voor je op reis gaat moet je de auto nog inpakken. Terwijl je alles aan het inpakken bent kom je er achter dat je de paspoorten kwijt bent. Eigenlijk heb je geen tijd om lang te zoeken want je moet nog snel naar de drogisterij voor zonnebrandcrème en pleisters.

Tip: Begin een paar dagen van te voren met de voorbereiding. Stel een lijst samen met de spullen die je nodig hebt en een lijst met spullen die je nog moet aanschaffen voor je reis. Maak ook een lijstje met zaken die je nog moet regelen voor je weggaat, zoals een oppas vinden voor eventuele huisdieren en iemand vragen om op het huis te passen.

 • Op elkaars lip. Je relatie of vriendschap kan nog zo goed zijn, als je 24 uur op elkaars lip zit kan dat voor spanningen zorgen. Je komt achter eigenschappen van de ander die jij niet fijn vindt of binnen het reisgezelschap verschillen de verwachtingen van de vakantie. Jullie blijken het toch niet over alles eens te zijn. Dit kan zorgen voor irritaties en ruzies.

Tip: Maak goede afspraken met de mensen met wie je op vakantie gaat. Spreek verwachtingen naar elkaar uit om teleurstellingen te voorkomen. Zorg ook dat je tijdens de vakantie voldoende tijd neemt voor jezelf.

Fijne vakantie!

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.