Nieuwsbrief januari 2022

Welkom in het jaar 2022, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Wat is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar? We geven je in deze nieuwsbrief een aantal handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Wat het ook is, het is een kwestie van gewoon doen. De sleutel voor succes ligt altijd bij jezelf!


Wij steunen de petitie om sport en bewegen als essentiële dienstverlening aangemerkt te krijgen. Je kunt nog tot 10 januari deze petitie ondertekenen.

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • Workshops 'Mental Coaching', 'Voeding' en 'Stressreductie'
 • Het verhaal van... Fabian van der Holst
 • Fitboost
 • Dry January

We wensen jou een fantastisch, liefdevol, gelukkig en gezond 2022 toe!

Workshops

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

Zonder tegenbericht vinden de workshops plaats in de studio.


Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 8 deelnemers per workshop. Vol is vol!

Workshop Mental Coaching  

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw stip aan de horizon?

 • Woensdag 19 jan om 19:30 uur
 • Ezelsveldlaan 49, Delft
 • coach Thomas Olde Heuvelt
 • mail: thomas@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-14021665

Workshop Voeding

Dit keer een speciale editie voor vrouwen in de overgang. Gezonde voeding is extra belangrijk tijdens de overgang. Er is een gewichtsconsulente aanwezig die specifieke tips geeft!

 • Zaterdag 22 januari om 13:30 uur
 • Damlaan 15a, Leidschendam
 • coach Winod Bansie
 • mail: winod@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-21523736

Workshop Stressreductie

Een hoop mensen ervaren stress in hun leven. Wat is stress eigenlijk en wat doet het met je lijf? In deze workshop geven we je een aantal handvatten om beter met stressfactoren om te gaan.

 • Dinsdag 25 januari om 19:00 uur
 • Oude Haagweg 577, Den Haag
 • coach Marco Hoogendijk
 • mail: marco@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-15373586

Het verhaal van... Fabian van der Holst

We zijn supertrots op deze kanjer!

'Het Fit for Life programma heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten, het trainen te zien als een leuke bezigheid en mijn voedingspatroon te veranderen. Om zo minder suiker en meer gezond voedsel te eten. Echt een verandering van levensstijl!'

Lees hier zijn verhaal

Wil je ook graag andere mensen inspireren door jouw verhaal te vertellen?

Laat het weten aan je coach of stuur een mail.

Fitboost

Nu het nieuwe jaar is begonnen is het een goed moment om met Fitboost te beginnen! Wil je je topfit voelen, wil je tijd maken voor jezelf, je hoofd leeg maken en voelen wat dit je voor extra energie biedt? Lees dan verder en begin zo snel mogelijk met Fitboost en voel wat dit met je doet.  

Wat is Fitboost?
Fitboost is een programma waarin de nadruk ligt op het rust geven van je lichaam, waaronder je darmen, lever en andere organen. Door deze rust verlopen onder andere de stofwisseling en energielevering beter, waardoor je je fitter voelt. Fitboost duurt in totaal vier weken. Je begint met een voorbereidende week, gevolgd door twee weken waarin je slechts voeding neemt die door de darmen makkelijk te verteren is en als laatste een afbouwweek waarin je tips krijgt hoe je je levensstijl voor altijd gezond kunt houden.

Je darmen krijgen in deze weken tijd over om opgeslagen afvalstoffen te verwijderen uit het lichaam. Tevens hebben de darmen alle tijd om alle vitamines en mineralen uit de producten die je eet en drinkt, op te nemen in je lichaam. Fitboost is eenvoudig en de maaltijden zijn lekker. Je bouwt in deze weken geen tekorten op. Je merkt juist dat je je fitter gaat voelen, omdat je darmen alle voedingsstoffen steeds beter opnemen. Tevens leer je om dagelijks momenten voor ontspannen in te bouwen en krijg je adviezen hoe je je nachtrust kunt verbeteren. Alles met één doel: je lichaam rust te geven met meer energie als gevolg.

Vraag je coach om meer informatie en ontdek hoe fit jij je kunt voelen!

Dry January

Fitboost is de manier om jouw lijf een goed start te geven dit jaar. Ook tijdens fitboost gebruik je geen alcohol. Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt en heb je hier wat meer moeite mee?

Jaarlijks doen steeds meer mensen mee aan Dry January (in Nederland georganiseerd door IKPas); de campagne die in het leven werd geroepen om mensen bewuster te maken van hun alcoholgebruik.

Alcoholgebruik

Alcohol remt de (vet)verbranding  Tevens bevat alcohol veel loze calorieën. Een gram alcohol levert maar liefst 7 calorieën (ter vergelijking:1 gram koolhydraten levert 4 calorieën en 1 gram vet 9 calorieën).
Stel je gaat een avond stappen en je drinkt tien glazen bier die ieder 100 calorieën bevatten. Op een avond heb je dan al 1000 calorieën ingenomen. Door een avondje stappen zit je gemiddeld dus al op ongeveer de helft van het aantal calorieën dat je dagelijks nodig hebt.

Als je alcohol hebt gedronken, zal je lichaam eerst de alcohol gaan afbreken voordat het de calorieën kan afbreken. Het lichaam (de lever, milt, nieren, darmen) draaien dus overuren, waardoor er geen tijd meer is voor de verbranding van overige calorieën (en vetten). Het gevolg hiervan is dat je aankomt in gewicht.  

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Ik ga de uitdaging aan!

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.