Nieuwsbrief februari 2023

De kop van het nieuwe jaar is er weer af. Januari stond in het teken van het ontgiften met de Fitboost! Met al deze nieuwe energie gaan we weer fris en fruitig de maand februari in.

Wat vind je in deze nieuwsbrief:

 • Workshops Voeding en Mental Coaching
 • Lekker aan de slag met onze thuistrainingen
 • Inspirerend nieuws
 • Fitboost terugblik
 • Huishoudelijke mededelingen

Succes deze maand!

Workshops

De workshops zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Zo weet je zeker dat je je doelen gaat behalen!

De workshops vinden plaats in de studio.


Meld je aan bij de betreffende coach!

Maximaal 10 deelnemers per workshop. Vol is vol.

Voeding  

Deze workshop is een aanvulling op jouw voedingsadvies die je krijgt van je coach. Je leert alle ins en outs over vetten, eiwitten en koolhydraten.

 • Zaterdag 18 februari om 10:30 uur
 • Piet Heinplein 66, Den Haag
 • Sanne Overdijk, sanne@pf4l.nl 06-46304223

Mental Coaching  

Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes! We gaan dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw stip aan de horizon?

 • Zaterdag 25 februari om 12:30 uur
 • Minister Talmalaan 83, Rijswijk
 • Michael Grobbe, michael@pf4l.nl 06-82662944.

Thuistrainingen  

Naast je bezoekjes aan de studio kun je thuis ook nog heel veel doen. Als het goed is ben je al bekend met de thuistrainingen op deze pagina: https://www.personalfitnessnederland.nl/trainingen. Kracht, core, cardio, het 90 dagen programma, mobiliserende oefeningen, ademhalingsoefeningen en de zonnegroet, je kunt hiermee fijn aan de slag!

Had je deze extra thuistrainingen al gespot? Acht fantastische thuistrainingen voor jou op een rijtje!

 

Inspirerend nieuws

Regelmatig een rondje lopen door het park blijkt zo goed voor je dat je minder medicijnen nodig hebt voor bijvoorbeeld depressie of hoge bloeddruk.

Het maakt daarbij niet uit hoevéél natuur er precies is of dat je erop uitkijkt vanuit je huis, toont het onderzoek aan. Tot nu toe werd altijd gedacht dat regelmatige bezoekjes aan de natuur goed zijn voor je gezondheid, maar het bewijs daarvoor was nog inconsistent, aldus de onderzoekers. “Dat komt bijvoorbeeld door verschillen in onderzoeksontwerp, kenmerken van de groene ruimte, zoals kwaliteit en toegankelijkheid en culturele en individuele verschillen, zoals de intrinsieke motivatie om de natuur op te zoeken”, legt onderzoeker Anu Turunen uit aan Scientias.nl. “Daardoor is het mogelijk dat bij sommige onderzochte groepen wel een verband wordt gevonden en bij andere niet. Ook verschilt de hoeveelheid groen per stad sterk, waardoor vergelijken niet altijd goed mogelijk is.”

Lees hier het hele artikel

Fitboost terugblik

Maar liefst ruim 40 mensen hebben het Fitboost programma gevolgd deze maand! We hoorden een hoop positieve geluiden. Voor veel mensen was het goed om weer even extra de focus qua voeding (en drank) erop te leggen. En een stukje ontspanning en ademhaling. Super goed gedaan!  

De Fitboost werd gestart met de focus op ademhaling en ontspanning.

 

 

Huishoudelijke mededelingen

Vakanties
Het is bijna voorjaarsvakantie. Ga je met vakantie, even lekker een paar dagen er tussenuit, geef het tijdig door aan je coach om je trainingen te verplaatsen?

5 jarig bestaan studio Delft

Even alvast een kleine voorpret, onze studio in Delft bestaat dit jaar 5 jaar! Dit gaan we, zoals je van ons gewend bent, uitgebreid vieren. Dit zal in april zijn. In de volgende nieuwsbrief informeren wij je meer over het programma.  

Nieuws

Alle nieuwsbrieven en ander interessant nieuws kun je overigens nalezen op onze website! En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.