Nieuwsbrief december

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. En wat voor jaar was het! Aan de ene kant is het voorbij gevlogen maar wat is er weer een hoop gebeurd. We zijn trots op je dat je dit jaar de uitdaging ben aangegaan om aan jezelf en je gezondheid te werken, juist in deze tijd is dat super belangrijk. Laten we samen het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet gaan en het beste er van maken. We zijn er voor elkaar!

Leuk nieuws, we hebben weer een topper van een nieuwe coach gevonden die ons team gaat versterken: Lydia So.

Wat vind je verder in deze nieuwsbrief:

 • Workshops 'Mental Coaching'
 • Online trainingen
 • Huishoudelijke mededelingen: personeel en feestdagen
 • Nieuwjaarswens: win een leuke prijs!
 • Inspirerend nieuws: sporten onder werktijd

Succes!

Workshops

Tijdens de workshop 'Mental Coaching' ga je dieper in op jouw verlangens, drijfveren en kernwaarden. Wat is jouw doel en plan en hoe ga je daar komen? Oftewel, wat is jouw stip aan de horizon? Deze workshop staat aan de basis naar jouw succes, dus schrijf je nu in! Deze maand in Leidschendam en Den Haag.


Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Maximaal 8 deelnemers per workshop. Vol is vol!

Workshop Mental Coaching

 • Zaterdag 18 december om 13:00
 • Damlaan 15a, Leidschendam
 • Coach Winod Bansie
 • mail: winod@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-21523736

Workshop Mental Coaching

 • Woensdag 22 december om 12:00
 • Piet Heinplein 66, Den Haag
 • Coach Mike Smeelen
 • mail: mike@pf4l.nlof WhatsApp/SMS: 06-53398735

Open trainingen: online

Zoals vermeld in de voorgaande nieuwsbrief hebben we het schema van de open trainingen wat aangepast. Er zijn een aantal trainingen verplaatst naar voor 17:00 uur. Op dinsdag en donderdagavond geven we ook nog een online training!

Online training

Hoe werkt het?
Je krijgt van tevoren een link toegestuurd via de mail van de betreffende coach. Iedereen kan meedoen!
De tijd is beperkt (maximaal 40 min. per videosessie) dus zorg dat je klaar staat met een matje en je elastieken! Een kleine warming-up voor dat de les start, is aan te bevelen.

Belangrijk: zet je microfoon uit. Anders verstoort dit de geluidskwaliteit van de video. Dank!

Aanmelden via Zoom

Om deel te kunnen nemen moet je van tevoren Zoom installeren op je tablet of laptop:
Ga naar: https://zoom.us/
Aanmelden: SIGN UP, IT’S FREE
Doorloop de stappen om een account te maken.

En klaar! Veel plezier met de open trainingen!

Overzicht open trainingen

Let op:

In verband met de beperkte plekken is het belangrijk dat je je afmeld voor een open training mocht je toch niet kunnen. Zo maak je ruimte voor andere deelnemers.

Afmelden kun je doen door een berichtje (sms, Whatsapp) naar de betreffende coach. De telefoonnummers staan vermeld op onze site. Dank je wel!

Huishoudelijke mededelingen

Wij stellen voor: Lydia So

Hi, ik ben Lydia, ik ben 52, heb een partner, 2 tienerdochters, 2 mini papegaaien en een konijn.

Ik heb de fysiotherapie opleiding gedaan, daarna aanvullend medisch fitness, aerobic en NLP coaching. Ben dol op muziek (speel viool en gitaar), speel graag squash en volg fanatiek diverse groepstrainingen in de sportschool.

Ik heb jaren werknemers gecoached in ziekteverzuim om weer gezond aan het werk te gaan. En ik kijk er nu naar uit samen met dit leuke team zoveel mogelijk mensen te coachen die kiezen voor een gezonde leefstijl vanuit voeding, beweging en mindset!

Lydia gaat Thomas versterken in onze studio in Delft.

Vervanging studio Rijswijk

Met het vertrek van Mike Winterkamp in Rijswijk moesten we op zoek naar vervanging. Deze hebben we gevonden in Michael Grobbe, hij gaat de uitdaging aan en wordt studiomanager van onze studio in Rijswijk.

Feestdagen

Zaterdag 25 december en 1 januari zijn we gesloten. De trainingen zullen in overleg met je coach verplaatst worden. Heb je zelf plannen om weg te gaan met de feestdagen? Doe dit in goed overleg (en op tijd) met je coach.

Nieuwjaarswens  

Wie heeft de mooiste wens?


In de komende maand kun je bij je coach je mooiste nieuwjaarswens inleveren. Waar ga jij voor in 2022? Wat is jouw allerliefste wens? Wat wil je graag bereiken in het nieuwe jaar?

Eind januari verzamelen we alle goede voornemens en een deskundige jury kiest het mooiste, origineelste en leukste voornemen uit per studio. Degenen die 'winnen' ontvangen een mooi cadeau!

Inspirerend nieuws

Oproep aan kabinet: ‘Niet sporten na 17.00 uur? Dan tijdens het werk, komt productiviteit ten goede’

Door de nieuwe avond-lockdown is sinds zondag een bezoek aan sportschool of yogales na 17.00 uur niet meer toegestaan. Prima maar dan moet het kabinet ook een alternatief bieden, vindt neuropsycholoog Erik Scherder.   

Hij pleit voor sporten of yoga onder werktijd. ,,Als je nieuwe arbeidsregels oplegt met meer thuiswerken dan moet je ook de omstandigheden aanpassen. Zeker in deze crisis. We hadden al een pandemie genaamd lichamelijke inactiviteit. Die is nog niet opgelost en de coronacrisis heeft daar direct mee te maken’’.

Een aantal mensen is door het thuiswerken weliswaar meer gaan bewegen maar een grote groep niet, blijkt volgens hem uit onderzoek. ,,Die laatste groep is thuis gaan werken en gaan zitten, wat meer coronakilo’s betekent. Deze inactiviteit kan leiden tot een zwakker afweersysteem, wat we juist niet willen omdat je de risico's zo klein mogelijk moet houden. Vandaar mijn hartenkreet voor sporten in de tijd van de baas én dan zonder schuldgevoel want mensen gaan vanuit hun arbeidsethos dan een uur langer door en zitten daardoor nog meer.’’

Lees hier het hele artikel

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.