Nieuwsbrief april

De open trainingen zijn buiten lekker aan de gang. We horen veel positieve geluiden dat het weer fijn is om buiten te trainen i.p.v. via Zoom. Onze coaches zijn het daar helemaal mee eens. We hebben 3 buiten trainingen extra toegevoegd!

We willen jullie extra nog een keer meegeven: bij klachten blijf thuis! Heb je last van bijv. koorts, droge hoest, vermoeidheid, keelpijn, diarree, hoofdpijn? Neem het zekere voor het onzekere en meld je af!

In deze nieuwsbrief vind je verder:

 • Overzicht open trainingen
 • Bedrijfsgezondheid: personal coaching op jouw werk!
 • Materialen en suppletie, nu makkelijk te bestellen. En, hoe leer je touwtjespringen?
 • Workshop: 10 stappen naar een gelukkig, gezond & succesvol leven en Gewoon Doen!
 • Wandel naar je werkdag 2021

Update open trainingen

We hebben weer enkele aanpassingen gedaan w.b.t. de open trainingen. Op de Oude Haagweg en in Delft is er een extra training bijgekomen op de donderdagavond en op het Piet Heinplein op de woensdagavond. Deze trainingen vinden buiten plaats. Op zaterdagochtend is er nog een training te volgen via Zoom.

Overzicht open trainingen

Boek je open training

Presentatie bedrijfsgezondheid

Geregeld krijgen we vragen van klanten of wij in het kader van vitaliteit of duurzame inzetbaarheid een presentatie op hun werk kunnen verzorgen. We deden dit bijvoorbeeld voor medewerkers van Dunea en voor zorgmanagers van HMC Haaglanden.

Tijdens zo'n presentatie gaan we in op de kernwaarden, persoonlijke missie en verlangens van de deelnemers, met als doel een eigen plan voor de toekomst te maken. Iedereen schrijft hun persoonlijke vertrekpunten en (overstijgende) doelen voor een bepaalde periode op. Simpel gesteld, wat is je stip aan de horizon (korte-en lange termijn), welke verantwoordelijkheid neem je en wat heb je er voor over?

Door persoonlijk een beter inzicht te krijgen kan men makkelijker een vertaalslag maken richting eigen team, unit en/of organisatie.  

Personal coaching op jouw werk!

Lijkt het je ook leuk en zinvol om ons programma eens onder de aandacht te brengen binnen je organisatie? Neem dan contact op met Marco: 06-1537 3586 of marco@pf4l.nl

Materialen en suppletie

Suppletie

Onze Fit for Life shop staat online!

Alle Fit for Life supplementen die je bij ons in de studio kan kopen zijn hier verkrijgbaar en kunnen bij je thuis worden bezorgd.
Door de online shop kunnen nu ook jouw vrienden, collega's of kennissen gebruik maken van onze Fit for Life supplementen.
Vraag aan jouw coach een kortingscode waardoor je 10% korting krijgt (deze korting krijg je ook als klant bij ons wanneer je de supplementen in de studio koopt).

Wil je weten welke supplementen bij jou passen of welke supplementen jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan een kijkje in de shop of vraag het aan je coach!

Fit for Life shop

Materialen  

Wil je graag thuis een aanvulling hebben op je elastieken qua fitnessmaterialen?
Fitnessmat, kettlebell, fitnessbal, springtouw, TRX slingtrainer, dumbells zijn enkele voorbeelden die we voor je kunnen bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de elastieken los te bestellen.
Geeft het door aan je coach en we maken het voor je in orde!

Touwtjespringen kun je prima aan je training toevoegen!

 • Het is een super goede manier om intensief te bewegen nu je meer thuis bent
 • Je wordt spelenderwijs fit, gaat terug naar je kindertijd
 • Een springtouw aanschaffen kost weinig en je hebt er weinig tijd en ruimte voor nodig
 • Door de intensiteit is het ideaal om veel calorieën te verbranden en je conditie op te bouwen.

Marco geeft je in onderstaand filmpje een paar goede tips om te leren touwtje te springen!

 

Bekijk hier de video

Workshops  

De workshop 'Tien stappen naar een gezond, gelukkig & succesvol leven' gaat over het veranderen van je mindset. Het is belangrijk om een duidelijk vastomlijnd doel te hebben en de juiste mindset om dit doel te bereiken. Welk doel wil jij graag bereiken?

De workshop Gewoon Doen! leert je anders denken, oplossingsgericht en met gezond verstand. Dit is een krachtige simpele methode dat leidt tot een verandering in denkwijze, gedrag en leefpatroon.

Lees voor meer info over de workshops op onze website. Je kunt je aanmelden via de website óf meld je aan bij de betreffende coach.

Let op: De workshops vinden plaats op locatie, dus niet via Zoom!.  

Gewoon Doen!

 • Vrijdag 16 april 2021 van 13:00 tot 14:30 uur
 • Oude Haagweg 577, Den Haag
 • Coach Anouk Maasland, mail: anouk@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-48340823

10 stappen naar een gezond, gelukkig & succesvol leven

 • Woensdag 21 april 2021 van 19:00 tot 20:30 uur (SGT vervalt)
 • Piet Heinplein 66, Den Haag
 • Coach Mike Smeelen, mail: mike@pf4l.nl of WhatsApp/SMS: 06-53398735

8 april: Wandel naar je werk-dag 2021

Op donderdag 8 april is de landelijke Wandel naar je Werk-dag. Wandelen is niet alleen goed voor de lichamelijke fitheid, maar ook voor je brein. Het werkt stress verlagend en het verhoogt je productiviteit. Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder vertelt in een video van Wandelnet hoe belangrijk wandelen tijdens je werkdag is.  

Welk type thuiswerk-wandelaar ben jij?

Iedereen wandelt tijdens een (thuis)werkdag. Of het nu naar het koffiezetapparaat is of een blokje om. Welk type thuiswerk-wandelaar ben jij? Doe de test!

Doe de test

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.