Nieuwsbrief 5-jarig bestaan studio Delft

Zoals beloofd hier het volledige programma van de feestmaand april. Iedere week een leuke activiteit, er is voor iedereen wat te doen! Hou in het bijzonder zaterdag 15 april vrij in je agenda. Vanaf 11:00 uur start het feestprogramma met PFN games met afsluitend een gezellige borrel!

Aanmelden voor de activiteiten kun je doen bij Thomas of Lydia in de studio of stuur een mailtje naar cindy@pf4l.nl

Iedereen (dus alle locaties) kan zich aanmelden voor de activiteiten. Let op: bij teveel aanmeldingen hebben klanten van Delft voorrang!

 

Programma

Zaterdag 1 april: Bootcamp in het Delftse Hout
10:00 - 11:30 uur

Marco en Melih staan voor je klaar om je een fantastische work-out te geven op dit mooie plekje. Na afloop doen we een bakkie bij restaurant Knus.
We verzamelen om 10:00 uur bij restaurant Knus, Zavelpad 3, Delft

Zaterdag 8 april: Workshop Massage
14:00 uur

I.s.m Massagepoint komen verschillende massagetechnieken aan bod. Duomassage d.m.v. Shiatsu drukpuntmassage, stoelmassage en zelfmassage d.m.v. een massagebal. Heerlijk om je spieren even te verwennen!

Zaterdag 15 april: 5-jarig bestaan
11.00 – 13:00 PFN games

Je wordt vooraf door ons ingedeeld in een team waarna je gezamelijk 8 onderdelen uitvoert met afsluitend een wedstrijd teamtouwtrekken.
De onderdelen die voor je klaar staan zijn; squaten, bankdrukken, optrekken, touwtje springen, boksen, sit ups, push ups en shoulder press. Ieder teamlid voert het onderdeel 1 minuut uit, waarna er een totaal score wordt samen gesteld. Bij de onderdelen wordt er rekening gehouden met sekse en leeftijd dus IEDEREEN kan meedoen. Daag jezelf uit en ga tot het uiterste samen met je teamgenoten tijdens deze Personal Fitness Nederland Games! Voor de winnaars ligt er een leuke prijs klaar.

13.00 Borrel

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje.  

Donderdag 20 april: Salsa en Axé dansworkshop
19:00 - 20:30 uur

Samba no pé betekent ‘Samba op de voeten’.
De samba, zoals wij die vandaag kennen, is een stedelijke muziekstijl die begin 1900 ontstond in de sloppenwijken of "favelas" van Rio de Janeiro. Samba no pé wordt vaak in verband gebracht met de Braziliaanse carnavalsoptocht met zijn veren, hoge hakken en prachtige kostuums, en is een dans die vreugde en leven viert. Het is een energieke en superleuke dansvorm.

De andere stijl die we gaan dansen heet Axé (uitspraak asjee). Het woord is van Afrikaanse oorsprong en betekent energie, natuurkracht of autoriteit. Deze mix van Samba, salsa, lambada, reggae en rock draait om de ritmische trommel. De muziek is swingend en zeer opzwepend voor een energieke work-out. Doe gezellig mee en bereid je voor op een geweldige danservaring!

Zaterdag 29 april: Boulderen

14:00 - 15:30 uur

Thomas neemt jullie mee naar zijn favoriete boulderhal. Dit is een introductieles waarin hij de basics en de regels van het boulderen uit zal leggen. Daarna is het vrij klimmen onder begeleiding van Thomas. Entree €12,- en huur klimschoenen €4,- zijn voor eigen rekening. 

Ik wil meer informatie!

Verplichte velden.(*)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.